Reklama:

Ktoś po operacji? Prosze o kontakt. (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-11-2013, 21:12:22

Witam :)
Mam prawie 20lat i 4lata temu wykryto u mnie groczulaka przysadki mozgowej. Wtedy mialam miec robiona angiografie, jednak nie podjelam sie temu, ani leczeniu (guz mial ok.2mm). A teraz? Ma ok. 8-9mm i jestem klasyfikowana do operacji, a konkretnie na styczen.
Mam straszne bole glowy, praktycznie caly czas, zaburzenia miesiaczkowe, ograniczone pole widzenia, zawroty glowy i lekkie "odcinanie" sie od rzeczywistosci..
Jeśli ktoś jest po endoskopowym usunieciu guza to proszę o kontakt, mam wiele pytań, naprawdę bardzo się boje.
moj e-mail:
dzieffcynka16@gmail.com
Pozdrawiam.
gość
17-11-2013, 08:29:01

Jakieś 3 lata temu miałam taką operacje uśpili zoperowali usuneli, głowa mnie bolała parę dni, po 6 wypisali do domu i tyle.
gość
18-11-2013, 07:37:30

Ile ta operacja trwala?
Nos byl dlugo opuchniety? Szybko wrócilas do zdrowia?
W maju mam mature, nie wiem czy nadgonie ze wszystkim + ogromny stres.
gość
18-11-2013, 16:44:28

Wielka kopalnia wiedzy na temat gruczolakow jest kafeteria , sa tam dziewczyny po wycieciu guza i przed , udzielaja sobie porad , ja czytam tamto forum ponad rok , kompetentna osoba jest ' MADZIK', czytalam jej dzisiejszy post , jest niesamowita , ona ma wiedze w jednym palcu . Koniecznie idz na tamto forum.
Jesli masz blisko do Wawy to dziewczyny polecaja prof., dowiesz sie nazwiska z kafeterii.Koniecznie kliknij na ostatnia strone bo nie ma potrzeby czytac calego forum.
http/f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1647361&start=10860
pozdrawiam dziefcynko
gość
19-11-2013, 15:37:54

dziekuje ci bardzo, na pewno skorzystam :***

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: