Reklama:

książka (9)

Forum: Padaczka

gość
16-02-2012, 18:50:10

Cześć ja choruje na epi od 4 lat ale dostaje ataki tylko nad ranem i nie są to silne ataki. Przeczytałam na którejś stronie ze jest ksiażka pod tytułem "Zwiastuny napadów i samokontrola" i chcialabym wiedziec czy mozna ja gdzies dostac lub zamowic przez internet bylabym bardzo wdzieczna
Pozdrawiam Ola
Liderka opinii
17-02-2012, 17:44:53

Polecam Ci Ola portal www.bookmaster.pl
nie wiem, czy ją tam dostaniesz, ale jest tam cała masa książek ze wszystkich dziedzin medycznych, z neurologii akże.
Słyszałam, że do zwiastunów napadu ( tzw. aury padaczkowej) należy np specyficzny rodzaj omamów węchowych, odczuwanie jakichś zapachów. Nie śmiej się, ale nie byłoby też od rzeczy, gdybyś miała psa. Z 2 powodów:
1. one czasem wyczuwają zbliżający się napad epilepsji Właściciela, zachowują się wtedy niespokojnie, biegają, ujadają bez uchwytnego powodu
2. Posiadanie psa, głaskanie go, wspólne spacery,w ogóle działają tonizująco, także na mózg i zapis fal.
3. Jakie bierzesz leki?
pozdrawiam serdecznie i ściskam - nie za mocno
Iza kierownik Programu ProPsychiatria
gość
01-04-2012, 13:08:14

Cześć Wam. Jestem pod wrażeniem Twojej Iza wiedzy medycznej.
Mam tu na myśli książki. Nie sprawdzałam tej strony.
Może ta książka o której wspomniała Ola będzie dobra:)
Liderka opinii
01-04-2012, 13:18:18

Aniu ja jestem też pod wrażeniem Twojej wiedzy i cierpliwośći do mnie. Ja wiem, że Otoczeniu jest ze mną trudno, tylko nadal nie wiem, na czym to polega...
a nie chcę Nikomu szkodzić..
Iza prezes Stow. ProPsychiatria < dla Psychiatrii>
gość
01-04-2012, 14:16:53

Iza ja mam do wszystkich cierpliwość, ale są takie momenty,że cierpliwość ma swoje granice zwłaszcza do osób nie miłych.:)
Liderka opinii
01-04-2012, 14:23:29

SWIĘTE SŁOWA....
Iza prezes Stow. ProPsychiatria < dla Psychiatrii>
gość
01-04-2012, 14:39:45

Czy wy obie przestaniecie sobie kadzic , mdlo sie robi , przestancie odzywac sie bo nie wnosicie niczego a stale wielbicie sie, na psychiatrii , teraz na padaczce.
Nie 28, nie posiada zadnej wiedzy- zadnej!
gość
03-04-2012, 00:32:30

Gość 2012-04-01 16:39:45 Czy wy obie przestaniecie sobie kadzic , mdlo sie robi , przestancie odzywac sie bo nie wnosicie niczego a stale wielbicie sie, na psychiatrii , teraz na padaczce.
Nie 28, nie posiada zadnej wiedzy- zadnej!
Nie wiem kim jesteś , ale poniżasz się pisząc takie brednie wyssane z palca.
Ty nie posiadasz wiedzy i się kompromitując oceniając mnie. Jak mnie nie znasz to nie pisz i sieć cicho.
gość
03-04-2012, 00:36:01

Gość 2012-04-01 16:39:45 Czy wy obie przestaniecie sobie kadzic , mdlo sie robi , przestancie odzywac sie bo nie wnosicie niczego a stale wielbicie sie, na psychiatrii , teraz na padaczce.
/CYTAT]
To nie jest portal o ocenianiu i szydzeniu z wiedzy innych , drogi gościu. Ja ciebie nie oceniam.
Widzisz Iza mnie też skrytykował, ale nie chciałabym być w Twojej gość skórze,
Jeszcze jedna obraza to naruszenie regulaminu.
Po 2 proszę pisać na temat zadany w wątku.
Dziękuję.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: