Reklama:

kręgosłu szyjny (7)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-02-2017, 11:54:59

Witam mam pytanie odnośnie dyskopatii kręgosłupa szyjnego : Czy ucisk na worek oponowy może powodować częste silne, migrenowe bóle głowy i drętwienie policzka oraz połowy skóry głowy, nie ciągłe lecz napadowe. Ponieważ mam takie właśnie objawy i oczywiście zawroty głowy oraz ból promieniujący do barków.
Dziękuję za każdą odpowiedź.
gość
06-03-2017, 14:02:40

Wiem jak bolesny potrafi być kręgosłup. Sama od lat borykam się z problemem bolącego kręgosłupa. Jeżdżę na różne zabiegi i fizjoterapię, bo ta bardzo mi pomaga. Ostatnio byłam w hotelu http://kopieniec.pl gdzie miałam zabiegi kinezyterapii. Bardzo mi pomogły! Samo miejsce jest świetne. Hotel położony jest w malowniczych Tatrach i rozpościera się stamtąd piękny widok.
gość
05-04-2017, 09:14:54

Witam mam pytanie odnośnie przeprowadzenia operacji na kręgosłup przez doktora Radosława Michalika w szpitalu na Sobieskiego czy kogoś operował czy może ktoś polecić lub nie.
Dziekuję za każdą odpowiedź
gość
16-06-2017, 10:07:15

Witam, jestem po poważnej operacji kręgosłupa szyjnego od c4-c7 ze sztywnymi wszczami i stabilizacja.Opeowal mnie dr Paweł Lis w ckr konstancin. Po operacji bóle odeszły a były nie do zniesienia, przestałam chodzić. Miałam porażenie jedno stronne, lekarze inni nie chcieli się podjąć trzech poziomów ale dla Dr Lisa to była pestka. To jedyny lekarz godny zaufania , ja się bałam ale zupełnie niepotrzebnie. Wydawałam krocie na rehabilitację ale pomagała na chwilę.
gość
16-06-2017, 10:19:01

Dodam jeszcze jedno, nie trzeba się bać operacji, ja naczytałam się głupot w necie zupełnie niepotrzebnie. Jak operacja to tylko dr Paweł Lis. Miałam operację 7 marca 2016 roku i jestem wdzięczna za jego pomoc. Lekarz z prawdziwego zdarzenia, godny polecenia każdemu co boryka się z problemami kręgosłupa. Pozdrawiam Aga
Początkujący
17-06-2017, 09:31:14

Bezpośrednio ucisk na te struktury nie może dawać promieniowania do głowy, jednak konsekwencje silnego problemu w okolicy kręgosłupa szyjnego mogą drogą napięć strukturalnych przenosić się na okolicę głowy i byc przyczyną powyższych problemów
Początkujący
17-06-2017, 09:32:42

Gość 2017-06-16 12:19:01
Dodam jeszcze jedno, nie trzeba się bać operacji, ja naczytałam się głupot w necie zupełnie niepotrzebnie. Jak operacja to tylko dr Paweł Lis. Miałam operację 7 marca 2016 roku i jestem wdzięczna za jego pomoc. Lekarz z prawdziwego zdarzenia, godny polecenia każdemu co boryka się z problemami kręgosłupa. Pozdrawiam Aga
Oczywiście operacje są niekiedy potrzebne i tego nie zmienimy, ważne tylko żeby skierowanie na tego typu zabieg były w odpowiednim czasie nie zbyt szybko i nie zbyt późno

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: