Reklama:

Kręgarz z Krępy (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-11-2010, 13:03:18

Gość 2009-10-08 13:27:34 Miałem częste ble plecw, ble głowy. Ostatnio wracając ze sklepu mleko mi prawie spadło, więc szybko się spiąłem, żeby je złapać. Coś strzeliło mi w plecach (po raz kolejny) zanim doszedłem do domu, a sklep mam pod blokiem, to po schodach się.... czołgałem. Byłem wcześniej u lekarzy, chirurgw, neurologw i innych "wspaniałych", lecz oni mi wmawiali, że to jakieś napięcia mięśni lędźwiowych... no ale rzeczywiście po jakimś dniu czy 2 przechodziło. Ale nie tym razem ;/ więc postanowiłem sprawdzić "moc" Pana Jzefa, a polecił mi go mj wujek ktremu już dawno pomgł. Na wejściu zostałem zwyzywany, ale słusznie, bo nie zadzwoniłem wcześniej, że przyjadę... a mogło przecież Pana Jzefa nie być frown ale ja wtedy nie myślałem o tym ;/ po chwili napiętej rozmowy o telefonach usiadłem na "słynnym krześle" i Pan Jzef wystawił diagnozę. A brzmiała ona tak: "o ja pier***le" smile od razu przeszył mnie jakiś taki dreszczyk... 3 dyski i wypuklina w okolicy lędźwiowej... Pan Jzef powiedział, że gdy dyski wrcą na swoje miejsca to wypuklina się zmniejszy i nie będzie postępować... zgodziłem się biggrin postrzelałem jak karabin i po chwili wstałem i mogłem normalnie iść biggrin teraz biorę Nimesil......

Identycznie to samo usłyszałam dzisiaj kilka godzin temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To samo na temat telefonu(bo nie zadzwoniłam).... i ta "soczysta" swojska mowa Pana Józka wink "......O ***!..... ja pi.......dolę!....... 3krążki między dyskami i rosnące 2 wypukliny!
- Chcesz?- zapytał.
- Chcę......
I poszło!!!!!!
Nie boli w okolicy lędźwiowej!
Z szyją lepiej, ale tam bardzo "chrupałam" więc po to nimesil!
Co bedzie dalej?
Zobaczę, a raczej poczuję
Poza ledźwiami pochrupałam jeszcze szyją i też mam brać Nimesil. wink
Mam nadzieje, że nie będzie gorzej niż było?!!!!
gość
04-02-2022, 19:37:30

Byłem dzisiaj u Pana Józefa po wcześniejszym uzgodnieniu terminu. Po 5 tygodniach brania różnych leków które niewiele pomagały i dawały chwilową ulgę od bólu zdecydowałem się tutaj poszukać bo pomocy. Wizyta trwała może 3 minuty licząc wejście i wyjście. Wyszedłem wyprostowany po pięciu tygodniach bez bólu. Żona która mnie przywiozła nie mogła wyjść z podziwu a ja tym bardziej. Wróciłem do normalnego funkcjonowania i jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
gość
18-08-2022, 19:13:01

Gość 2022-02-04 20:37:30
Byłem dzisiaj u Pana Józefa po wcześniejszym uzgodnieniu terminu. Po 5 tygodniach brania różnych leków które niewiele pomagały i dawały chwilową ulgę od bólu zdecydowałem się tutaj poszukać bo pomocy. Wizyta trwała może 3 minuty licząc wejście i wyjście. Wyszedłem wyprostowany po pięciu tygodniach bez bólu. Żona która mnie przywiozła nie mogła wyjść z podziwu a ja tym bardziej. Wróciłem do normalnego funkcjonowania i jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
gość
18-08-2022, 19:14:26

Czy ktoś posiada nr do Pana Józefa kreglarza bardzo proszę o podanie
gość
24-04-2024, 13:30:45

Byłam dziś. Pan Józef nastawił mi 5 dysków i stwierdził ostre zapalenie biodra. Napisał mi jaki lek najlepiej zastosować. To moja druga wizyta u niego, pierwsza była jakieś 5 lat temu. Polecam każdemu, bo te ręce leczą 😉
gość
27-05-2024, 19:30:56

gość 24-04-2024, 15:30:45
Byłam dziś. Pan Józef nastawił mi 5 dysków i stwierdził ostre zapalenie biodra. Napisał mi jaki lek najlepiej zastosować. To moja druga wizyta u niego, pierwsza była jakieś 5 lat temu. Polecam każdemu, bo te ręce leczą 😉

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: