Reklama:

Krecz szyi u doroslych (Torticollis, Cervical Dystonia) (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-05-2007, 18:50:00

Jestem leczona w USA, gdzie aktualnie najbardziej efektywnym zabiegiem jest Botox.
Ciekawa jestem, jak wygladaja najnowsze badania w Europie i jakie metody leczenia obecnie sie tam stosuje.
gość
11-05-2007, 07:05:00

Witam,nie wiem jak w innych krajach Europy,ale w Polsce jest podobnie jak w USA,też botox,jeśli mogę jeszcze pomóc podaję mój numer gg 7861898,pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
gość
14-05-2007, 23:20:00

A co to jest metoda Vojty?
Czy stosuje sie ja u doroslych?

Domyslajac sie roznic w podejciu do nauki i znajac nieustajaca niechec miedzy Wschodem a Zachodem, przypuszczalam, ze w Europie Wschodniej moga istniec nowe, niekonwencjonalne metody leczenia, jak, np. bylo to z Kombinezonem Adeli.
gość
31-05-2010, 14:45:09

Gość 2007-05-15 01:20:00 A co to jest metoda Vojty?

Czy stosuje sie ja u doroslych?

Domyslajac sie roznic w podejciu do nauki i znajac nieustajaca niechec miedzy Wschodem a Zachodem, przypuszczalam, ze w Europie Wschodniej moga istniec nowe, niekonwencjonalne metody leczenia, jak, np. bylo to z Kombinezonem Adeli.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
Reklama: