Reklama:

Komentarze do: Zawroty głowy - Część pierwsza - obwodowe uszkodzenia układu równowagi (4)

Forum: Udary i tętniaki

Początkujący
26-11-2014, 12:02:25

Przeczytaj komentowaną treść: Zawroty głowy - Część pierwsza - obwodowe uszkodzenia układu równowagi

od poprzedniego tygodnia mam ciągłe, natarczywe i niespodziewane bóle głowy ;// tabletki pomagają chwilowo, raczej jakby to powiedzieć na dany "atak" bo nie potrafię tego inaczej słowami jakoś wyrazić. To wszystko bardzo mnie niepokoiło i szukałem informaci na internecie. Po objawach o których czytałem tutaj: http://www.ukladu-nerwowego.objawy.net/Objawy+zapalenia+nerwu+przedsionkowego trafiłem na wasze forum i myślę na ile to może dotyczyć mnie... Czytałem też że nie wymaga ten problem zawsze leczenia szpitalnego dlatego chciałem zapytać, ajkie leki stosować i co warto robić żeby szybko rozwiązać ten problem z bólami?
Początkująca
15-12-2014, 16:51:13

bartczak 2014-11-26 13:02:25
Przeczytaj komentowaną treść: Zawroty głowy - Część pierwsza - obwodowe uszkodzenia układu równowagiod poprzedniego tygodnia mam ciągłe, natarczywe i niespodziewane bóle głowy ;// tabletki pomagają chwilowo, raczej jakby to powiedzieć na dany "atak" bo nie potrafię tego inaczej słowami jakoś wyrazić. To wszystko bardzo mnie niepokoiło i szukałem informaci na internecie. Po objawach o których czytałem tutaj: http://www.ukladu-nerwowego.objawy.net/Objawy+zapalenia+nerwu+przedsionkowego trafiłem na wasze forum i myślę na ile to może dotyczyć mnie... Czytałem też że nie wymaga ten problem zawsze leczenia szpitalnego dlatego chciałem zapytać, ajkie leki stosować i co warto robić żeby szybko rozwiązać ten problem z bólami?
Witaj,
Mam podobne objawy i początkowo sugerowano mi, że mam zapalenie błędnika i że powinnam poczekać aż samo przejdzie. Objawy pasują do tego, co wkleiłeś, tylko że ja nie miałam bóli głowy. Może poszukaj czegoś pod kątem zapalenia błędnika?
gość
19-03-2015, 15:12:15

Też mieliśmy w rodzinie problem zaburzeń równowagi. Mojej mamie towarzyszyły zawroty głowy praktycznie codziennie. Baliśmy się że kiedyś skończy się to upadkiem lub złamaniem kości. Na szczęście znalazłam stronę
www.otolaryngology.pl/zaburzeniarownowagi/
mama dostała skierowanie na rehabilitację do kliniki Otolaryngologicznej WUM i tak przeszła rehabilitację. Teraz wykonuje ćwiczenia samodzielnie. DO pobrania bezpłatnie. Powodzenia. Warto zapoznać się z informacjami.
gość
29-09-2015, 21:53:36

Przerabiałam zapalenie nerwu przedsionkowego. Choroba trwała intensywnie aż 3 miesiące mimo leczenia. Do dziś miewam dni z silnymi zawrotami głowy , ale już nie codziennie. Najbardziej pomogła mi rehabilitacja i ćwiczenia na zawroty głowy. To paskudna przypadłość i nikomu tego nie życzę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: