Reklama:

Komentarze do: Za co otrzymam zadośćuczynienie? (2)

Forum: Rehabilitacja

gość
28-09-2014, 20:23:07

Przeczytaj komentowaną treść: Za co otrzymam zadośćuczynienie?

W mojej rodzinie był taki przypadek, chodziło o zadośćuczynienie od szpitala. Udało się w stopniu częściowym, ale na co chcę zwrócić uwagę, to koszty sądowe, "w przypadku przegrania sprawy o zadośćuczynienie w całości uiszczona opłata sądowa przepada" cyt. http://www.eporady24.pl/koszty_sadowe_w_sprawie_o_zadoscuczynienie,pytania,4,193,7325.html To jest duży problem, bo trzeba na wstępie tę szacunkową kwotę wpłacić, a potem sąd może różnie zadecydować, w zależności od wyroku. To wydaje mi się niesprawiedliwe, bo wyłożenie powiedzmy 4-5 tys. zł dla wielu ludzi nie jest łatwe, a trudno być aż takim optymistą, że sąd zwolni z tych opłat. Myślę, że z tego powodu wielu pokrzywdzonych rezygnuje...
gość
31-10-2014, 15:26:23

Jeśli ktokolwiek z Państwa rodziny , znajomych , sąsiadów był poszkodowany bądź utrącił osobę bliska w wypadku: komunikacyjnym , w pracy , w rolnictwie , błąd medyczny prosimy o kontakt : odszkodowaniaxyzoc@gmail.com
Przeanalizujemy każdą sprawę i jeśli będziemy mogli skutecznie pomoc , pomożemy uzyskać odszkodowanie i zadośćuczynienie.
Powyższe dotyczy wszystkich zdarzeń powstałych od dnia 10 sierpnia 1997r.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: