Przeczytaj komentowaną treść: Wszystko o naczyniakach mózgu
Stwierdzono u mnie naczyniaka żylnego w lewej półkuli móżdżka niewielkiego. Neurolog pokazał mnie go na ekranie jest w kształcie paraboli niewielki , powiększył neurolog go na ekranie mówiąc jest duży. Odradził mnie usuwanie naczyniaka żylnego ze względu na miejsce. Zapisał leki , których nie toleruje leki działają z efektami ubocznymi. Czekam na kolejną wizytę u neurologa i neurochirurga. Jestem gotową i na operację embolizacją ze skutkiem powodzenia 100% jak i naświetlaniem. Chciałam wrócić do pisania doktoratu w dziedzinie nauk statycznych [ 2013 listopad zatwierdzony temat do pisania pracy doktoranckiej]. W 2014 styczniu mąż Grzegorz mnie zdradzi z M mojej córki koleżanki matka w mojej obecności i pobił. Mam uszkodzony prawy bark nie mogę pisać. Prof. podczas rozmowy dał tego typu diagnozę skierownie od nerologa na usunięcie naczyniaka żylnego , 83 % szans na skutek wyleczeni operacją neurochirurgiczną i cała z tego nie wyjdę. Powiedziałam cała wyjdę z tego i 100% skuteczności leczenia operacyjnego. Edyta Janaszkiewicz Łódź