Reklama:

Komentarze do: Tętniak mózgu (5)

Forum: Udary i tętniaki

gość
06-10-2014, 21:19:22

Przeczytaj komentowaną treść: Tętniak mózgu

Tętniaka można zmniejszyć i uniknąć operacji lub śmierci! Właśnie wróciłem dziś wieczorem od kardiologa, który zmierzył mojej Mamie średnicę tętniaka aorty wstępującej i wynosi na chwilę obecną 43,8 mm, a w styczniu b.r. wynosiła ona 60 mm... Miał dziwną minę i nie umiał uzasadnić tego zjawiska. Jak to możliwe? - odkąd się dowiedziałem w styczniu o tym cholerstwie, daję Mamie koloid złota, kwas metylokrzemowy oraz kolagen (salceson golonkowy) + wit. C
Czy to wystarczy - jak widać TAK, a skąd o tym wiem -> http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111104/ZDROWIEIURODA010101/231254830
a tu Jego wideokonferencja: http://www.youtube.com/watch?v=ivAlKghy1Ls
Tętniak to nie wyrok!
Pozdrawiam i uszy do góry!
gość
07-10-2014, 20:19:06

witam,
u mojej siostry wykryto ogromnego tętniaka mózgu. Czekamy na ostateczną decyzję lekarza w lublinie dot ona podjęcia się operacji. Szukamy pomocy za granicą, czy ktoś ma doświadczenie w leczeniu poza granicami kraju np w klinice w wiedniu?
gość
07-10-2014, 20:42:17

NAJLEPSZA W POLSCE KLINIKA W BYDGOSZCZY U PROF SNIEGOCKI,400ZL WIZYTA,ALE WARTO
gość
22-10-2014, 12:08:09

Zgadza się najlepsza W Polsce Klinika Wojskowa w Bydgoszczy. Miałam operowanego tętniaka mózgu dokładnie 11 miesięcy temu. Wspaniały, cudowny lekarz mnie operował Dr. Birski. Kiedy pytali mnie wtedy inni pacjenci na co będę operowana i kto mnie będzie operował, odpowiadałam tętniaka mózgu mam a operować będzie Dr. Birski, to Ci którzy bywali już w tej klinice i znali lekarzy, personel, odpowiadali cyt." łetam jak dr. Birski to tam bez obaw". Dziś jestem zdrowa i bezpieczna bez tej bomby tykającej w głowie dzięki Temu że trafiłam do Wojskowej Kliniki w Bydgoszczy. Tam wszyscy lekarze neurochirurdzy są bardzo dobrzy a przy tym są przede wszystkim ludzcy a nie nadęci lekarze.
gość
25-10-2014, 19:09:29

Prof Robert Juszkat najlepszy specjalista wewnątrznaczyniowy. Zamyka tętniaki bez otwierania głowy. Przyjmuje w Poznaniu Profmedica, ul Kutrzeby 16. Konsultacja (150zł) dalsze leczenie w Klinice w Poznaniu na NFZ. Polecam z osobistych przeżyć, też mam te dolegliowści i tam się leczę od lat

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: