Reklama:

Komentarze do: Suplementacja magnezu obniża ryzyko udaru niedokrwiennego mózgu u palaczy (2)

Forum: Udary i tętniaki

gość
21-10-2014, 09:25:26

Przeczytaj komentowaną treść: Suplementacja magnezu obniża ryzyko udaru niedokrwiennego mózgu u palaczy

Oczywiście treść artykułu nie ma nic wspólnego z marketingiem i wynika tylko z troski o nasze zdrowie i życie...wrrr...
gość
21-10-2014, 15:21:49

W starym piecu diabel pali....o palaczy , alkoholikow wszyscy wokol martwia sie , tylko nie oni sami...biedactwa.
Niepalacym tez potrzebny magnez bo to czesciej oni doswiadczaja udarow.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
Reklama: