Reklama:

Komentarze do: Stwardnienie rozsiane a rehabilitacja (5)

Forum: Rehabilitacja

gość
29-07-2014, 12:31:00

Przeczytaj komentowaną treść: Stwardnienie rozsiane a rehabilitacja

Dobrą rehabilitację dla chorych na SM prowadzą na Bobrowieckiej 9 w Warszawie. Mój syn tam uczęszcza i mówi, że po zajęciach bardzo dobrze się czuję, są tam mili rehabilitanci i cała atmosfera jest bardzo przyjazna. Jeśli trzeba, to ćwiczenia są prowadzone dłużej niż było ustalone :)
gość
17-10-2015, 08:17:07

Chciałam podzielić się doświadczeniem mojej mamy z rehabilitacją w ośrodku w konstancinie, tabita. Zafundowałam mamie miesięczny pobyt w tym miejscu, mama twierdzi, że czuje się lepiej, personel podchodził do niej bardzo profesjonalnie. Z tego co mówiła, jedzenie też smaczne, ogólnie na plus :)
gość
25-10-2015, 21:21:35

Gość 2015-10-17 10:17:07
Chciałam podzielić się doświadczeniem mojej mamy z rehabilitacją w ośrodku w konstancinie, tabita. Zafundowałam mamie miesięczny pobyt w tym miejscu, mama twierdzi, że czuje się lepiej, personel podchodził do niej bardzo profesjonalnie. Z tego co mówiła, jedzenie też smaczne, ogólnie na plus :)
a jak z efektami samej rehabilitacji? też rozważamy ten ośrodek, bo czytałam wiele pozytywnych opinii, no ale klamka jeszcze nie zapadła :)
gość
26-10-2015, 19:46:08

no mama mówi, że czuje różnice, miała już wcześniej doświadczenie z rehabilitacją to mówi, że tu najlepiej się nią zajmowali :) a ogólnie jest surowym krytykiem :D
gość
28-10-2015, 21:23:17

ja to się tylko boję, że u nas to tak całkiem na poważnie przydałby się jakiś dobry neurolog, psychoterapeuta i przede wszystkim fizjoterapeuta, bo rehabilitacja bedzie w znacznej mierze ruchowa-czy tam zespół skupia wszystkich potrzebnych specjalistów?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: