Reklama:

Komentarze do: Neuropsychotechnologia (3)

Forum: Neurologia po godzinach

Komentatorka
13-11-2014, 09:07:04

Przeczytaj komentowaną treść: Neuropsychotechnologia

Cytuję:
"... wpływu na zmiany wzorca czynności bioelektrycznej mózgu w oczekiwanym kierunku. Działanie takich urządzeń monitorowane jest za pomocą EEG i metod neuroobrazowych"
Jeśli w kierunku o nazwie Eden to jestem za. Póki co jak słyszę niektórym robią piekło na ziemi. No cóż jak mówią "postęp wymaga ofiar"
gość
19-11-2014, 21:34:42

A ofiary wymagają postępu.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
23-11-2014, 15:58:25

Jako w niebie , tak I na ziemi
Jako na ziemi , tak I w niebie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
Forum: Padaczka
gość
Sporty walki a epilepsja
Witam mam pytanie, czy ktoś mierzył się z chęcią trenowania sportów walki typu boks , krav maga itp. Szukam informacji gdyż chciałbym potrenować oczywiście rekreacyjnie któryś ze sportów walki bez sparingów i oczywiście startów w zawodach. Czy same obijanie delikatne głowy może źle wpłynąć na kontrolowanie napadów padaczkowych . W moim przypadku mam dobrze kontrolowane napady , biorę leki a napady zdarzają się raz na parę lat i to ze względu na zmęczenie po większej imprezie zakrapianej alkoholem . Czy ktoś z was towarzyszy niedoli mierzył się ze sportami walki ? Oczywiście jako rekreacja a nie zawodowstwo .
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
gość
Dostępność leków petnidan saft
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
Reklama: