Reklama:

Komentarze do: Leczenie stwardnienia rozsianego (4)

Forum: Udary i tętniaki

Początkująca
14-06-2015, 15:25:15

Przeczytaj komentowaną treść: Leczenie stwardnienia rozsianego

Jakże wielce potrzebny news. Po tytule sądziłam, że może wreszcie ktoś napisał o czymś konkretnym. Nieeee... Ciągle młócone w kółko informacje. Dzięki wielkie, serio :///
gość
21-06-2015, 14:02:36

no ja się bujam z podejrzeniem nietypowego SM od 4 lat. ciagle mam w PMR białko powyzej 600 jednostek, do tego komórki 110 (przy smie do 50 podobno) i ciagle mnie męczą kolejnymi nakłóciami i rezonansami ( obraz rezonansu typowy dla Sm), wykluczyli już hiv, kiłe, enterowirusy, borelie itd. Nie wiem co mam robić : czuję się gorzej, moje oczy siadaja ( po solu medrolu zawsze jest lepiej na jakiś czas)(zaczęło się od wewnatrzgalkowego zapalenia oka prawego - teraz jest w miarę w normie). czuję się ogłupiały przez tych cholernych lekarzy - 4 już mi powiedziało, ze to SM ale nietypowe - a teraz znów na płyn muszę pójść - kontrola czy spadło białko i komórki. MAM SERDECZNIE DOŚĆ. MOŻE KTOŚ MI PODPOWIE CO DALEJ ROBIC??
gość
23-06-2015, 16:09:46

Miałem to samo wszystkie badania jak u ciebie zacząłem szukać robić dużo badań za które sam placilem juz miałem dać sobie spokój i żyć z sm w końcu tak wyszło z wszystkich badań i to mi mówili wszyscy neurolodzy ale mam koleżankę która jest też chora na sm od 14 lat namowila mnie na jeszcze jedno badanie zrobiłem test LTT i tu w wynikach wyszła mi borelioza wiec na twoim miejscu pszukaj stwierdzone sm miałem w maju 2014 wiec głowa do góry
gość
29-06-2015, 07:25:11

Napisz coś więcej o twoich wynikach.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: