Reklama:

Komentarze do: Konferencja Neurologia 2015 Medforum (2)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
01-08-2014, 22:06:26

Przeczytaj komentowaną treść: Konferencja Neurologia 2015 Medforum

Leczenie poprzez nadawanie przez wszczepienie implantów które mają na zadanie leczenie człowieka.
Implanty są montowane w uszach ( bodźce słuchowe)
Odpowiednie czujki są montowane pod skórą na czaszce ( rejestrują odczyty z aktywności mózgu )
Czytanie w myślach
Każde słowo odpowiada uczuciu, a uczucie odpowiada aktywności w danej części mózgu tak więc można czytać dane słowo obserwując gdzie się uaktywni dany obszar ...
Wystarczy pomyśleć np. pies – odpowiada to np. uczuciu przyjemności , dotyku , miłości a to daje odczyt bądź odczyty w głowie .
Leczenie :
To na pozór wydaje się trudne ale w rzeczywistości jest proste do zrobienia i zrozumienia .
Chodzi tu o powtarzalność słów o odpowiednim natężeniu dźwiękowym
Jeżeli będziemy nadawać do człowieka w odpowiednim natężeniu dźwiękowym tzn że będzie interpretował słowa jako swoje myśli , nie koniecznie musi je słyszeć.... , wystarczy że będzie je rozumiał podświadomie to zachodzi reakcja w mózgu , powstają nowe wiązania połączeń nerwowych .
Leczenie polega na usuwaniu symptomów chorobowych mp powiedzmy że ktoś odczuwa lęk wystarczy że osoby leczące będą powtarzać słowo kilka do kilkadziesiąt razy np. brak lęku ,nie czuję lęku , nie odczuwam lęku w ten sposób usuwa się lęk Podobnie można leczyć różnego rodzaju fobie lęki schizofrenie ( słowa – nie słyszę głosów )choroby psychiczne różnego rodzaju a także można trochę podrasować człowieka w pozytywnym sensie to bezpieczny zabieg .
To moja wiedza w pigułce , jest tego dużo więcej ......................
Zaznaczam że tym się tylko iwyłącznie leczy i nie da się tym zaszkodzić , człowiek jest przystosowany przez Boga do produkcji wiązań ;)
Mam nadzieje że to dobry temat pozdrawiam
gość
01-08-2014, 22:09:32

Leczenie poprzez nadawanie przez wszczepienie implantów które mają na zadanie leczenie człowieka.
Implanty są montowane w uszach ( bodźce słuchowe)
Odpowiednie czujki są montowane pod skórą na czaszce ( rejestrują odczyty z aktywności mózgu )
Czytanie w myślach
Każde słowo odpowiada uczuciu, a uczucie odpowiada aktywności w danej części mózgu tak więc można czytać dane słowo obserwując gdzie się uaktywni dany obszar ...
Wystarczy pomyśleć np. pies – odpowiada to np. uczuciu przyjemności , dotyku , miłości a to daje odczyt bądź odczyty w głowie .
Leczenie :
To na pozór wydaje się trudne ale w rzeczywistości jest proste do zrobienia i zrozumienia .
Chodzi tu o powtarzalność słów o odpowiednim natężeniu dźwiękowym
Jeżeli będziemy nadawać do człowieka w odpowiednim natężeniu dźwiękowym tzn że będzie interpretował słowa jako swoje myśli , nie koniecznie musi je słyszeć.... , wystarczy że będzie je rozumiał podświadomie to zachodzi reakcja w mózgu , powstają nowe wiązania połączeń nerwowych .
Leczenie polega na usuwaniu symptomów chorobowych mp powiedzmy że ktoś odczuwa lęk wystarczy że osoby leczące będą powtarzać słowo kilka do kilkadziesiąt razy np. brak lęku ,nie czuję lęku , nie odczuwam lęku w ten sposób usuwa się lęk Podobnie można leczyć różnego rodzaju fobie lęki schizofrenie ( słowa – nie słyszę głosów )choroby psychiczne różnego rodzaju a także można trochę podrasować człowieka w pozytywnym sensie to bezpieczny zabieg .
To moja wiedza w pigułce , jest tego dużo więcej ......................
Zaznaczam że tym się tylko iwyłącznie leczy i nie da się tym zaszkodzić , człowiek jest przystosowany przez Boga do produkcji wiązań ;)
Mam nadzieje że to dobry temat pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Benzodiazepiny syndromy odstawieniowe
Witam - mam 43 lata -mając 19 lat został przepisany mi clonazepam -miałem padaczkę ,panikę i zaburzenia osobowości po odstawieniu ciężkich narkotykow - do 36 roku życia brałem te leki i przerwałem ich branie od 2018 roku brałem tylko Valium -od lat już nie byłem pod żadną opieką lekarską mój organizm ostatnio zaczął bardzo źle się zachowywać -dostałem ciężkiej depresji i rozregulowania totalnego więc odstawiłem po krótkim tapperingu także Valium w tej chwili jestem totalnie bez leków od 3,5 miesiąca - Pierwszy miesiąc nie spałem i ciężko powiedzieć jakie miałem syndromy odstawieniowe -depresja ,brak snu , nerwica ale to pojawiło się wcześniej przed odstawieniem . W tej chwili czuję że moje ciało zachowuje się jak bym miał 3 lata -czuję pełno sensacji w ciele - nie trzymanie moczu tzn nie całkowite ale wszystkie sensacje i uczucia łącznie z mentalnymi emocjami wydaje się być amplifikowane razy 3 przynajmniej jest to nie do zniesienia -mam nad tym kontrolę ale poprzez tą kontrolę czuję ból - i dyskomfort -mam napady paniki chyba i czuję wiekie przerażenie - to trwa od momentu obudzenia się jakieś 5minut po do momentu zaśnięcia - funkcjonuje , pracuje ale ledwie i zastanawiam się co mógłbym zrobić -jestem pod opieką psychologa raz w tygodniu -to tylko tyle nie mam kompletnie pojęcia co mam zrobić - czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi coś doradzić ?
gość
Frisium
Witam. Czy ktoś posiada więcej tabletek frisium ? Potrzebuje dla syna a nie ma w żadnych aptekach ani w hurtowniach. Z chęcią bym odkupił chociaż jedno opakowanie
Forum: Padaczka
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
gość
Czy to padaczka nocna? (ADNFLE)
Witam, Od małego mam napady nocne w postaci lunatykowania, krzyków, zrywania się z łóżka - neurolog kazał obserwować, że wyrosnę, że minie. Czas leciał, wszedłem w wiek młodzieńczy i ustało. Później liceum też spokój, ale zdarzały się zrywy raz na 2-4 tygodnie. Później też spokój 21-24 lata. Ogólnie sen był słaby, zawsze rozbity chodziłem i czułem, że lunatykuję. Od 25 roku znacznie się pogorszyło z kryzysowym momentem w wieku 30 lat (teraz). Nagrywam się regularnie i to są zrywy - leżę i nagle jakby prąd mnie raził, otwieram oczy i krzyczę, wyskakuję z łóżka.Czasami otwieram okno, siadam na łóżku zdezorientowany, patrzę w ścianę albo wydaję dźwięki jakbym próbował coś odkrztusić (wygląda to na nagraniu drastycznie, jak jakieś opętanie). W czasie drzemki w ciągu dnia też zrywy się trafiają ale słabsze, staram się drzemek nie robić. Niczego nie pamiętam. Głównie te zrywy występują w pierwszej połowie nocy Kamera rejestruje mi około od 2 do 5 ciężkich zrywów co noc, w tym około 40-50 mikroprzebudzeń gdzie otwieram oczy. Neurolog postawił diagnozę G40 i zadeklarował, że to na 90% padaczka nocna. Dostałem Levatyracetam na próbę zaczynając od 250mg x 2 aż do 1250 x 2 na dobę. Poprawy nie widzę żadnej. W szpitalu terminy na rok do przodu, nie wiem nawet od czego zacząć. Lek praktycznie nie działa a żyć jakoś trzeba.W ciągu dnia totalna padaka i zmęczenie. Wszystko się uaktywniło gdy zacząłem mocno redukować wagę w styczniu, odstawiłem cukier, zacząłem się ruszać, wpadłem w lekki stres metaboliczny. Może ktoś ma podobny problem?
Forum: Padaczka
Reklama: