Reklama:

Komentarze do: Jak żyć ze stwardnieniem rozsianym? (4)

Forum: Udary i tętniaki

gość
23-01-2015, 16:35:59

Przeczytaj komentowaną treść: Jak żyć ze stwardnieniem rozsianym?

Temat poważny,ale artykuł wybitnie zdawkowy...
gość
30-01-2015, 19:59:35

I się dowiedziałem że nic nowego się nie dowiedziałem.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
04-02-2015, 10:59:00

palic medyczna marihuane lub olej konopny CBD
Początkująca
29-07-2015, 19:45:35

co natrafiam na art o sm, łudzę się że wreszcie przeczytam konkrety... pobożne życzenie. a co do medycznej marihuany. spoko, tylko zdobycie jej trochę trwa, a ta co jest już na rynku, jest droga jak cholera. no chyba, że jest coś, o czym nie wiem...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: