Reklama:

Komentarze do: Czy cierpisz na zawroty głowy? (4)

Forum: Udary i tętniaki

gość
02-11-2014, 23:48:08

Przeczytaj komentowaną treść: Czy cierpisz na zawroty głowy?

Ja mam zawroty Glowy nieustanne, stwierdzono u mnie depresje, do tego bole Glowy. Zażywam antydepresant ale niestety zawroty nie mijają. Co mam robić? Zmienić antydepresant na inny? Bo mam wrażenie ze ten który stosuje, nie pomaga. Proszę o poradę. Bardzo mi to przeszkadza w funkcjonowaniu.
gość
22-11-2014, 21:14:18

Witam,ja od tygodnia mam zawroty glowy,lekarz stwierdzil blednik ucha,chociaz nic mnie nie boli i nie mam nudnosci,wymiotow,przepisal mi betaserc,jakby troche ulzylo.Ale nie mam zamiaru sie poddawac ,bede chciala zrobic dodatkowe badania i pojsc do laryngologa i neurologa,okulisty i ginekologa oraz cokolwiek dla swojego spokoju,rowniez inne .Prosze sobie tez zrobic badania i pojsc do innych lekarzy i nie opierac sie tylko na jednej opini.Pozdrawiam i zycze zdrowia oraz mniej zmartwien.JOLANTA.
gość
19-03-2015, 14:53:23

W tym roku znalazłam stronę www.otolaryngology.pl/zaburzeniarownowagi/
są tam informacje na temat zawrotów głowy, możliwy jest kontakt z ekspertami WUM.
Jest broszura do wykonywania ćwiczeń w domu, porady jak wskazać lekarzowi jak powinien wypisać skierowanie na rehabilitację do kliniki. Jest filmik i bezpłatne ulotki do pobrania.
Mam nadzieję że Wam pomoże!
Mojej mamie pomogło, teraz hula na parkietach w sanatorium i już się nie przewraca. Odzyskała chęć do życia, bo przez zawroty głowy i upadki wyalienowała się kompletnie z zycia. Martwiliśmy się że nie wyjdzie z depresji. Polecam stronkę. Skorzystaliśmy z rehabilitacji w ramach NFZ i wszystkim polecam!
gość
14-08-2015, 09:42:34

Kilka miesięcy temu sam miałem potężne zawroty głowy. Znajomy polecił mi leczniczą wode mineralną. Pomyślałem sobie "taaaa. Kolejne promowanie marki typowego mietka który ma rozlewnie wody w swojej piwnicy i sprzedaje ją w butelkach", jednak dałek się namówić. zamówiłem z woda-lecznicza.pl wode o nazwie Szczawa I i po tygodniu zawroty odpósciły. Teraz ciesze się życiem i mogę spokojnie prowazić samochód.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: