Reklama:

Komentarze do: Co powinniśmy jeść by uchronić się przed groźnymi chorobami? (7)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
18-01-2015, 22:52:16

Przeczytaj komentowaną treść: Co powinniśmy jeść by uchronić się przed groźnymi chorobami?

ALEŻ BZDETY!
SÓD JEST NIEZBĘDNY DLA ZDROWIA. SÓL SPOŻYWCZĄ ZAMIEŃ NP. NA ELPEJSKĄ! BĘDZIE SÓD, BĘDZIE ZDROWO I NIE ZAWIERA GORŹNEGO PRZECIWZBRYLACZA!
PISZE ŻEBY JEŚĆ RYBY, ALE JUŻ TRANU PIĆ NIE NALEŻY...
WIĘKSZEJ GŁUPOTY DAWNO NIE CZYTAŁEM
gość
30-01-2015, 20:11:05

Najlepiej jeść wszystko co lubimy. Tylko z rozsądkiem.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
24-03-2015, 22:13:10

Treść zablokowana przez moderatora

26-03-2015, 09:16:00

Nie ma "produktów ekologicznych". Po prostu, jak ktoś chce cokolwiek sprzedać dodaje, ze to "gowno ekologiczne i kupujcie to"
Tak swoja droga należy jesc wszystko, tylko ze zdrowym rozsądkiem
My z tata przez 1,5 roku byliśmy na tzw. diecie optymalnej. Dla mnie ta "zdrowa dieta" skonczyla się ciekla depresja i nerwica
Rafal / Wbrew pozorom w 2015 r. mam 38 lat
gość
17-04-2015, 11:57:46

trzeba jeść z rozsądkiem, wszystkiego po trochu i omijać fast foody. czasami warto poradzić się dietetyka. ja dobrego znalazłam na mbooking.pl Pomógł mi ułożyć sensowne menu:)
Początkująca
21-09-2015, 10:54:07

Warzywa, owoce, ziarna, orzechy powinny stanowić podstawą żywieniową. Sól jest potrzebna, ale z minerałami, więc na pewno nie kuchenna, ale np. himalajska. Tłuszcz również, ale zdrowy (olej kokosowy, olej z ostropestu lub inne, ale nieratyfikowane). Mięso, jeżeli ktoś musi jeść, to rzadko. Z rybami lepiej uważać, bo naszpikowane są toksynami, szczególnie jakieś pangi i niestety tuńczyk także. Mąka tylko pełnoziarnista. Zero cukru, ale można jeść miód, ksylitol, syrop klonowy lub z agawy. Z nabiałem ostrożnie, bo zakwasza organizm. Podobnie jak kawa.
Początkujący
22-02-2017, 14:43:19

Myślę, że powinniśmy więcej uwagi poświęcaj jakości produktów jakie spożywamy. Musimy jak najwięcej samodzielnie chodować bądź poszukać źródeł gdzie można naprawde tradycyjne produkty kupić
[url=http://stylzycia.publicist-box.eu/]szamba betonowe Ciechanów[/url]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: