Reklama:

Kliniki leczące padaczkę (6)

Forum: Padaczka

gość
09-11-2010, 13:34:59

Hejka,
poszukuję najlepszych klinik na terenie Polski centralnej i południowej, które specjalizują się w leczeniu padaczki. Chodzi mi też o takie, gdzię można się położyć na tydzień żeby przebadali człowieka od stóp do głów. Proszę o pomoc
gość
18-11-2010, 18:50:37

Wśród takich klinik prym wiedzie Klinika Neurologii i Epileptologii przy Szpitalu im. Orłowskiego na ul. Czerniakowskiej w Warszawie
gość
08-02-2018, 04:20:22

Ja w Niemczech padłam ofiarą fałszywej diagnozy ze mam padaczkę. A okazało się po 3 miesiącach leków jak trafiłam na intensywna prawie nie żywa ze leki są nie potrzebne i zrobiły spustoszenie w organizmie nie odwracalne bo to skurcze muskolow i więcej magnezu. 4 razy śmierć kliniczna i ratowanie mózgu. Myślicie że tym k...wa można coś zrobic? NIC . ONI MAJA PRAWO ZABIJAC W BIAŁYCH RĘKAWICZKACH Z PRAWEM W KIESZENI. Teraz mój kolega padaczkę leczy uziemieniem ziemi. A jego siostra po 2 miesiącach leki odstawiła bo juz nie miała padaczki i lekarze połączyli ja pod maszynę na 5 dni zeby się przekonac. Nie miała i oddali jej prawo jazdy. To na tyle. Ja do dziś o zwrot prawka walcze.
gość
09-02-2018, 10:43:37

Napisz coś więcej o tej metodzie? Gdzie można poddać się terapii, podaj namiary, telefon, adres, jakieś nazwisko lekarza. Błagam
gość
29-06-2023, 16:22:34

Czlowiek to istota elektryczna wiec żeby wszystko działalo potrzebne jest uziemienie. 20 min boso na gołej ziemi stopy postawić, no może 1 raz to około godziny. Leki odstawić i stosować dietę owoców - warzywną przez miesiąc do 3. Wszystkie impulsy w głowie się samoczynnie wyregulują. Nie wiele jest tak sensualnie rozwiniętym mózgiem dlatego nie każdy to ma.
gość
12-01-2025, 13:56:25

Błagam o kontakt z Panią która padła ofiarą złej diagnozy w Niemczech. Mam podobny problem w rodzinie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: