Reklama:

kilkusekundowy ból głowy w jednym miejscu. (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-10-2017, 16:33:00

Witam od jakiś 2 miesięcy nachodzą mnie kłujące bóle głowy. Występują one raz dwa razy dziennie. Trwają ok 1-2 sekund, zlokalizowane są po prawej stronie na czubku głowy. Czy mam się martwić? co może być przyczyną? Dodam jeszcze ze 2 lata temu walczyłem z nerwicą lękową i czasami mam jej delikatne napady. Innych objawów u siebie nie zauważyłem.
gość
22-02-2018, 21:52:18

Ja również miewam takie bóle głowy.Ale czym jest to powodowane i jak się tego pozbyć?
gość
22-02-2018, 22:06:39

Czy jak macie takie bole to w jakiej sytuacji,czy jestescie zdenerwowani a może to stres właśnie nerwy.pozdrawiam
gość
20-03-2018, 07:54:01

Ja tez takie klucia mam w glowie od jakiegoś czasu najpierw w prawej stronie teraz bardziej na czubku i ciagle w tym samym miejscu..boli mnie tez w tym miejscu skora glowy a wczoraj wieczorem jak juz zasypialam mialam kolejne uklucie i to bardzo mocno i doslownie mialam wrazenie jakbym przez ułamek sekundy nie miala przytomności nie wiem co to bylo tak mnie przerazilo ze dosłownie na chwile potem z tego lęku sparalizowalo mi cale cialo.ostatnio mam tez tak ze jakby nagle zaczyna sie "cos " dziac tzn lapie mnie takie cos jakby ucisk dookola glowy,do tego uczucie odrealnienia i na koniec bol głowy. Czesto mam tez szczękościsk ,duze napięcie w karku ,spięty bardzo kregoslup szyjny,Nie wiem czy to wszystko to napady lęku czy migreny czy guz jakis czy cos 😨dodam ze we wrzesniu mialam ataki paniki psycholog internista i psychiatra wszyscy zdiagnozowali nerwice lekową.dodam tez że ostatnio ciezkie noce bo synek czesto sie budzi i nie wiem moze juz na tle nerwowym mam takie jazdy bo juz przezywam ze kolejna noc bedzie nie przespana.Ola.
gość
27-03-2018, 08:20:13

Witam od wczoraj mam bóle w prawej skroni. Jest falowy trwa 2 sek dochodzi do momentu szczytowej i odpuszcza pojawia się co kilka naście lub kilkadziesiąt sekund. Czy to może być coś poważnego?
gość
27-03-2018, 14:31:11

A moze ktos poinformuje co uslyszal od lekarza neurologa , jakie sa wyniki badan TK, MRI etc
Do niczego nie prowadza rozmowy polegajace na wlasnych domyslach czy " guz czy cos".
Tu nie ma nikogo kto moze udzielac fachowych porad a podszepty " jedna pani drugiej pani "sa irytujace.
Najpierw udac sie do neurologa a pozniej informowac o objawach i co lekarz stwierdzil .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: