Reklama:

Kiedy pójść do psychiatry? (6)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
13-04-2011, 11:53:41

Przeczytaj komentowaną poradę: Kiedy pójść do psychiatry?

Nie ma sensu czytać tego wszystkiego co napisali mądrzy profesorowie- kiedy iść? z kim iść itp
POSŁUCHAJCIE jeżeli w końcu przestaniecie nagle rozważać o koniecznej wizycie, czy aby będzie to wizyta konieczna i co mówić to wtedy napewno trzeba iść do psychiatry
Początkująca
13-04-2011, 14:54:45

Czlowieku wyluzuj, tak zawsze do życia poważnie czy się nie wzięło stabilizatora
gość
14-04-2011, 08:39:55

Myślę, że wszyscy wiedzą doskonale kiedy trzeba iść po pomoc do psychiatry. Przecież objawy chorobowe daja nam sygnały, że coś jest nie tak. To jest chyba oczywiste. A im szybciej się pójdzie tym lepiej.
gość
18-04-2011, 14:13:03

kiedy masz problem z psychiką
gość
23-05-2011, 19:28:07

Najlepiej obserwuje chorego rodzina , znajomi i to oni wiedzą czy coś w zachowaniu niegra . Gorzej kiedy ktoś mieszka samotnie wtedy kończy się pobytem w szpitalu
gość
23-05-2011, 21:10:58

anonymous 2011-05-23 21:28:07 Najlepiej obserwuje chorego rodzina , znajomi i to oni wiedzą czy coś w zachowaniu niegra . Gorzej kiedy ktoś mieszka samotnie wtedy kończy się pobytem w szpitalu

Rodzina czasami najlepiej wie jak pozbyć się problemu!

Zamknąć takiego do szpitala i mieć problem z głowy albo jeszcze lepiej ubezwłasnowolnić i zająć się najlepiej jak potrafią tym co ten ktoś posiada-prawda?

Żałosne - tępa i bezduszna tzw. normalna większość!!!!

Coś niestety o tym wiem i jest to ogromnie smutne-dla mnie naturalnie!!!!!!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: