Reklama:

Karmienie piersia i dretwienie/mrowienie reki polaczony z bolem ramienia (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-06-2007, 12:59:00

Jezeli ktoras z pan karmiacych piersia przechodzi przez 'pieklo'
zdretwialych rak i bol ramienia ktore sie nasila w nocy, bardzo prosze podzielic sie ze mna swoimi doswiadczeniami. Jaka moze byc tego przyczyna?Nadwaga, ciezkie piersi, zmiany hormonalne?Slicznie dziekuje i serdecznie pozdrawiam!
gość
04-06-2007, 20:41:00

ja mam to samo ale nie mam pojecia czym to jest spowodowane porobiłam badania i nic nie wykazało boli mnie lewa łopatka lewa piers i promieniuje az do pachy nic przyjemnego istrasznie męczace a mam 4 miesiecznego synka
gość
09-06-2007, 08:13:00

dziekuje za podzielenie sie swoi doswiadczeniem...a wiec badania nic nie wykazaly... 4 miesiace to bardzo dlugo, ja mam mrowienie w palcach obu dloni i teraz doszlam do wniosku ,ze to jest raczej spowodowane zmianami hormonalnymi jakie wiaze sie z ciaza i porodem....niestety trwa to juz dwa miesiace...poczatkowo myslalam, ze moze ciezkie piersi powoduja uciskanie na kregoslup ale teraz nie jestem jus tego pewna...co wiecej, zauwazylam, ze kiedy pisze na komputerze dlugo albo wykonuje innne prace ktore mecza rece to bol sie nasila i promieniuje az do ramienia.... jestem obecnie w Angli i moj lekarz stwierdzil, ze to z powodu nadwagi nie chce mi sie w to wiezyc i chociaz przytylam 10 kil-waze teraz62 przy wzroscie 156cm....polozna mowi ze to hormony, tzn carpal tunne syndrome...i komu wierzyc?a podobno wiara robi cuda!

gość
09-06-2007, 08:56:00

sluchajcie a moze macie poprostu zapalenie piersi takie bole wlasnie wystepuja.stary sposob ale sprawdzony to przykladanie cieplych lisci kapusty.a tak wogole to musicie sciagac z tej piersi jak najwiecej mleka chodzby musialyscie je wylewac bol moze byc spowodowany zapchanymi kanalikami!w moim przypadku(z zalecenia lekarza)nawet maz pomagal mi sciagac pokarm niestety ale ssal i wypluwal mialam tez pozyczona ze szpitala elektryczna sciagarke tylko ja oprocz bolu mialam sine piersi od tego.powodzenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: