Reklama:

jestem po 2 operacji (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
07-02-2014, 19:17:36

Witam jestem po operacji kręgosłupa szyjnego 2014.02.02,z dojścia przedniego discectomia c4-c5,c5-c6 .Stabilizacja Signus Rabea PEEK,zalecenia noszenie kołnierza 6 tygodni,kiedy rehabilitacja ?kiedy mogę wrócić i czy wogóle mogę wrócić do pracy jako kierowca zawodowy,jestem kierowcą pogotowia torowego w tramwajach wiec 8 godzin sie nie jeździ,chce dodać iż w marcu 2013 miałem operację kręgosłupa lędźwiowego został on ześrubowany 6 śrub,jak widać kregosłup mi się składa jak domino co dalej mnie czeka ????,czy mam szanse aby starac sie o rente ? z tego co czytam to tylko kamien do nogi i woda ???
Początkująca
10-02-2014, 11:05:42

Witaj :)
Ja jestem po operacji szyjki z 4.12.2013.
Mam dwa implanty Solis, kołnierz nosiłam przez 4 tyg, tak mi zaleciła pani doktor, czuje sie dobrze no ale oszczędzam sie i nie przeciążam się, ani nie dźwigam. Otrzymuje rente z tytułu częściowej niezdolności do pracy, startowałam na rente jeszcze przed operacją ok pół roku wcześniej, ze względu na charakter pracy nie mogłam przeciążać kręgosłupa i narazie też nie moge więc, ubiegaj się o rentę, myślę że spokojnie powinieneś dostać. Pozdrawiam i życzę zdrowia , nie przepracowywuj się i nie dźwigaj :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: