Reklama:

jest szansa (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-05-2012, 20:39:05

Zachorowalam 3 lata temu. Teraz prawie wyszłam z tej choroby! Nerw trójdzielny juz jest wyleczony, pozostał podniebienny. Mam to od przeziebienia. U mnie leczenie trwa okolo 2 lat z przerwami, jest coraz lepiej. Tabletki bralam 1 miesiac + wypisal neurolog ale mialam szok jak zaczely po nich wypadac mi wlosy a bol sie nie zmniejszal. Szukalam innego wyjscia..metod niekonwecjonalnych. "Postawil mnie na nogi" pan doktor Wasyl Sycz z Ukrainy - hirudoterapeuta, ma gabinet w Czestochowie, przyjmuje tez w innych miastach. Numer tel. +48502732920
Mnie nie pomoglo NIC, zadna Poradnia Bolu, zadna blokada, leczylam sie w Szpitalu Wojskowym w Warszawie u najlepszych neurologow- i NIC. Powiedzieli ze niewyleczalne i prochy na padaczke do konca zycia(((
ktore i tak mnie nie pomogly.
Kazdy czlowiek sam podejmuje decyzje jak sie leczyc. Ja bylam zmuszona z tego "wyjsc" bo mam male dziecko. Jestem wkoncu znowu szczesliwa ze mnie NIC NIE BOLI!!!
To jest moja historia, nie narzucam nikomu swojego zdania. Tylko chcialam podzielic sie informacja.
VIP
13-05-2012, 07:34:41

Chaarm jak miło jest poczytać taki historie z happy end , bardzo się ciesze że ból minął , życzę całkowitego powrotu do zdrowia....pozdrawiam
gość
01-11-2012, 14:28:00

chaarm 2012-05-11 22:39:05 Zachorowalam 3 lata temu. Teraz prawie wyszłam z tej choroby! Nerw trójdzielny juz jest wyleczony, pozostał podniebienny. Mam to od przeziebienia. U mnie leczenie trwa okolo 2 lat z przerwami, jest coraz lepiej. Tabletki bralam 1 miesiac + wypisal neurolog ale mialam szok jak zaczely po nich wypadac mi wlosy a bol sie nie zmniejszal. Szukalam innego wyjscia..metod niekonwecjonalnych. "Postawil mnie na nogi" pan doktor Wasyl Sycz z Ukrainy - hirudoterapeuta, ma gabinet w Czestochowie, przyjmuje tez w innych miastach. Numer tel. +48502732920
Mnie nie pomoglo NIC, zadna Poradnia Bolu, zadna blokada, leczylam sie w Szpitalu Wojskowym w Warszawie u najlepszych neurologow- i NIC. Powiedzieli ze niewyleczalne i prochy na padaczke do konca zycia(((
ktore i tak mnie nie pomogly.
Kazdy czlowiek sam podejmuje decyzje jak sie leczyc. Ja bylam zmuszona z tego "wyjsc" bo mam male dziecko. Jestem wkoncu znowu szczesliwa ze mnie NIC NIE BOLI!!!
To jest moja historia, nie narzucam nikomu swojego zdania. Tylko chcialam podzielic sie informacja.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: