Reklama:

jakość życia opiekunów chorych z MSA i PSP (4)

Forum: Choroba Parkinsona

gość
22-01-2016, 13:53:39

Witam , zwracam się do Państwa , którzy są opiekunami chorych z postępującym porażeniem nad jądrowym i zanikiem wieloukładowym. Interesuje mnie problem jakości Państwa życia w związku z szybko pogarszającym się stanem zdrowia Waszych najbliższych. Jeśli mogłabym wysłać na wskazany przez Państwa adres ankietę będę bardzo wdzięczna. Pracuje na uczelni i prowadzę badania nad jakością życia w atypowym parkinsoniźmie.
Pozdrawiam i życzę Państwu jako Opiekunom - zdrowia i wytrwałości.
gość
11-10-2016, 20:28:42

Jeśli nie jest za późno to proszę wysłać ankietę na adres magdamazi@gmail.com
Moja mama miała postępujące porażenie nadjądrowe.
gość
17-10-2016, 14:56:39

Jestem logopedą na ostatnim roku studiów magisterskich. Przygotowuję pracę pod kierunkiem dr Olgi Jauer-Niworowskiej na temat zaburzeń mowy towarzyszących chorobie Parkinsona, zespołom parkinsonowskim i postępującemu porażeniu nadjądrowemu. Poszukuję pacjentów. Mam już jedną osobę z chorobą Parkinsona, jedną z zespołem parkinsonowskim z pogranicza choroby Parkinsona i PSP. Szukam trzeciej osoby właśnie z PSP. Oferuję bezpłatną terapię logopedyczną w zamian za możliwość wykonania diagnozy logopedycznej i zamieszczenia jej wraz z wynikami terapii w mojej pracy magisterskiej. Oczywiście wszytko anonimowo. Może ktoś z Waszych bliskich cierpi na PSP? Chcę pomóc . Szukam w Warszawie i jej okolicach. Będę wdzięczna ogromnie!
Adres e-mail: paulin.krupa@gmail.com
gość
01-12-2016, 13:17:46

Jeśli jeszcze pan robi te badania, proszę przesłać ankietę na adres: a.cieslak@rp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: