Reklama:

Jak żyć z osobą po udarze itp? (4)

Forum: Udary i tętniaki

gość
12-06-2017, 19:33:32

Witam. Jestem 17-letinm synem którego matka jest po udarze . Z tego co mówili lekarze matka ledwo przeżyła . Po rehabilitacji stanęła na nogi lecz nie na długo . Po pewnym czasie okazało się , że ma padaczkę po udarową co dalej nie stanowiło problemu z funkcjonowaniem oraz życiem z tą osobą . Lecz po dłuższym czasie mama zaczęła zamykać się w sobie . Po wizicie u psychiatry stwierdził depresje umiarkowaną lecz leki nie dokońca moim zdaniem działają tak jak powinny. Mama spi całymi dniami wstaje po wielkortnych prośbach bierze leki je kanapke i idzie spać. W pół roku schudła 23 kilo . Prosze o jakieś porady nie wiem co mamy zrobić
Początkująca
13-06-2017, 16:27:42

Jesteś taki młody i taką chorą masz mamę. Ktoś tam jeszcze z Wami mieszka,pomaga jej i Tobie? Wg mnie zastanów się nad konsultacją psychologiczną, bo jesteś obciążony psychicznie nadmiernie tą sytuacją.
Początkująca
13-06-2017, 16:27:49

Jesteś taki młody i taką chorą masz mamę. Ktoś tam jeszcze z Wami mieszka,pomaga jej i Tobie? Wg mnie zastanów się nad konsultacją psychologiczną, bo jesteś obciążony psychicznie nadmiernie tą sytuacją.
Początkująca
26-06-2017, 07:02:31

W tej sytuacji też radziłabym kontakt z psychologiem, który podpowie, jak pomóc mamie. Możesz też szukać wparcia w Internecie, np. pod adresem http://www.udarowcy.com.pl/forum

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: