Reklama:

jak pomuc nam wszystkim z chorym w naszym otoczeniu (5)

Forum: Padaczka

Początkujący
23-04-2015, 11:01:26

jakie leki dostosowac indywidualnie do stanu choroby.Dlaczego malo sie muwi o epilepsi bo to choroba 21-wieku niewazne na wiek i plec .PO udarach wylewach mlodych ludzi uczoncych sie,malo dobrych lekow refundowanych ,slaba opieka malo wiedza o epilepsi,wogle po szpitalach,mlodzi lekarz moze chcieli by pomuc tylko mala wiedze maja.wszystko wpisuja ale to zeby niewpisac ze to byl atak padaczki ze to bylo zekomo ruznych nazw aby nie padaczka nierozumie dlaczego niemuwi o tej chorobie otwarcie,wiecej zrozumienia prosze LEKARZE,bo jak wy traktujecie chorych to ja wiem bo jestem razem od 20-lat po calym wroclawiu we wszystkich szpitalach zone trzktujecie jako psychiczna kto to wiedzial w tym wieku??? opamietajcie sie i was prosze o wiecej wpisow oby ta choroba niebyla traktowana przez lekarzow jako psychiczna.BO taka niejest dziekuje za wsparcie obuccie sie ludzie.POZDRAWIAM.
marek.
gość
23-04-2015, 12:22:11

Marek, a ja proszę bez błędów ortograficznych.
gość
23-04-2015, 13:06:30

Prosisz o zgłębioną wiedzę lekarzy, a my prosimy o zakupienie słownika do domu. Rażące błędy aż odrzucają, a ze sposobu wypowiedzi i zapisu - nie można nic zrozumieć.
Komentatorka
23-04-2015, 14:53:42

Nie przesadzajcie z wytykaniem błedow ortograficznych. Jak pisze sie telefonem to nie podkresla bledow ortograficznych to raz a druga sprawa to słyszeliście o takiej chorobie jak dysleksja? Trochę zrozumienia. Choć nie mówię, że ten Pan Marek ma ją, bo nie wiem. Piszę po prostu na przyszłość.
Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam.
Marlena
Komentatorka
23-04-2015, 15:14:18

Nawet jeżeli to dysleksja, to z treści niewiele można zrozumieć.
Wiadomo, że o padaczce trzeba mówić, mówić, jak się zachować przy napadzie, co robić, czego nie, czy radzić innym dzieląc się swoimi doświadczeniami.
Marku, czy na pewno we Wrocławiu jest tak słaba opieka i taka niewiedza lekarzy? Wydaje mi się, że moze nie trafiłeś do odpowiedniego lekarza. Z tego, co wiem, to we Wrocławiu są dobrzy neurolodzy, posiadają dużą wiedzę, są dobre kliniki, gdzie nie usłyszysz, ze ktoś, kto ma epi, jest chory psychicznie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: