Reklama:

Jacek Michalski neurochirurg Bialystok (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-06-2013, 07:09:46

potrzebne mi są namiary gdzie przyjmuje prywatnie dr. Jacek Michalski neurochirurg w Bialymstoku, nie mogę nigdzie znaleźć,proszę o pomoc.
gość
04-07-2014, 17:43:21

Ten burak i cham?
gość
10-07-2016, 05:00:02

Popieram. Większego chama i złodzieja na arenie lekarzy cieżko znaleźć .
gość
07-04-2017, 18:16:24

Widzę, ze nie jestem odosobniona. Miałam nieprzyjemność mieć kontakt z tym panem. Mój syn lezal w szpitalu w lipcu 2014 roku po wypadku. Pomimo wcześniejszego zapewnienia lekarzy iż wszystko będzie Ok jego stan zaczął się pogarszać. Akurat dyżur miał pan doktor, była niedziela. Chodziłam prosiłam kilkukrotnie o zbadanie syna. Pan doktor nie raczył nawet się ruszyć, oglądał TV. Po mojej kolejnej interwencji zajrzał w końcu na sale i z odległości oznajmił ze BOLI I BĘDZIE BOLAŁO, po czym wyszedł. Cała niedzielę pan doktor nie zlecił żadnych badań, pomimo ewidentnego złego samopoczucia syna. W poniedziałek rano stan gwałtownie się pogorszył. Śpiączka, OIOM. Niestety syn zmarł😢 03.07.2014 r(zbieg okoliczności z poprzednią opinią????). Gorszego lekarza nigdy w życiu nie widziałam. Znieczulica, chamskie zachowanie to charakterystycznego cechy tego człowieka, którego trudno nazwać lekarzem.
gość
14-02-2018, 10:31:21

Nie wiem skąd to bierzecie? Niedawno byłam pacjentką dr. Michalskiego. Lekarz, jakiego nie spotyka się na codzień. Miły, sympatyczny, kompetentny. Jestem zachwycona postawą doktora 😊 Zainteresowanie pacjentem pierwsza klasa. Każdemu z ręką na sercu polecę tego lekarza.
gość
14-02-2018, 11:44:43

To pewnie poczatek twojego leczenia!
poczekaj po.
zdrowia a pani z gory co pisala wyeazy wspolczucia ktore z pewnoscia beda do konca zycia.Ja mam meza chorego i boje sie kazdego dnia boje sie lekarzy ktorzy sa dla nas ale tak naprawde musimy sie plaszczys bo sa wyssi od nas...
😢
gość
14-02-2018, 11:47:42

Proponuje pani nie wstydzic sie i sprawe naglosnic w uwadze ja nie zartuje niech pani nie slycha nikogo tylko jak pani to jest przekonana niech sie nie wacha dla synka bo byl kims waznym byl pani synem i czescia naszej ziemi a lekarz olal sprawe i powinna pani napisac do uwagi jestem z pania!!
gość
14-02-2018, 11:50:53

PROSZE ZA PANIA WYŻEJ,BY WSZYSCY PODPISALI SIĘ BY PANI MOGŁA NAGŁOŚNIĆ SPRAWE W "UWADZE"BY BYŁY DOWODY NA TEGO LEKARZYKA.
POTRAKTUJMY TO JAKBY NAS TO SPODKAŁO.
Magda
gość
03-07-2018, 12:19:05

Podobnie dr Michalski potraktował mojego wujka. Dramat po prostu. Zaczął wymyślać że ma telefony z szantazami. Nie chciał się podjąć leczenia. A wcześniej zbadał go w piwnicy usk na korytarzu i powiedział' co mnie podkusilo wstawić tak dużą zastawkę.' Człowiek zmarł po kilku miesiącach. Szok ! Podobnie nie chciał podejmować się leczenia i był ordynarny i niemiły. To jakiś koszmar że tacy ludzie jeszcze są dopuszczeni do zawodu.
gość
04-07-2018, 18:28:22

Dr n. med. Jacek Michalski z Kliniki Neurochirurgii w Białymstoku zoperował moją przepuchlinę kręgosłupa lędzwiowego. Operacja przebiegła bez powikłań. Wróciłem do pełnej sprawności, ale nie wiem czy to zasługa tego lekarza, czy moja dobra kondycja fizyczna i rozwinięte mięśnie . Natomiast stwierdzić mogę, że większego ignoranta i chama w życiu nie spotkałem. Do tej pory zastanawiam się jak ktoś o takim charakterze i podejściu do pacjenta został lekarzem. Operację miałem kilka lat temu i pomimo, że lekarz roboty nie sknocił i jest ok. to nie wspominam go dobrze i odradzam tego lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: