Reklama:

Hypodensyjny obszar naczyniopochodny w istocie białej płata czołowego (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-08-2011, 14:58:50

Witam oto mój wynik z tomografii:
w badaniu TK w istocie białej lewego płata czołowego widoczny jest drobny hypodensyjny obszar naczyniopochodny.
Poza tym w badaniu TK zaznaczone są niewielkie, uogólnione zaniki podkorowe. Układ komorowy mózgu ustawiony pośrodkowo, symetrycznie.
badanie było robione z kontrastem.
Czy by mogł ktoś mi ten wynik wytłumaczyc?
gość
17-02-2012, 19:31:47

...............................
gość
17-02-2012, 19:35:02

Heh, Tobie też niekompetentny lekarz nie wyjaśnił o co chodzi? Nie jesteś sam, mi też tomografia wykryła jakiś "obszar naczyniopochodny" i to już 3 lata temu, a ja do dziś nie mogę się dowiedzieć co to jest.......... szlag mnie trafi w końcu, a tu też widzę nikt nie wie i pewnie nigdy się nie dowiemy, może jak to coś się w guza przerodzi... heh, wtedy to ja zamorduję tych, przez których będę miał guza za to, że mi nie powiedzieli, że tak to się skończy i nic przez nich nie zrobiłem, żeby zapobiec dalszemu rozwojowi tego czegoś.
gość
17-02-2012, 21:01:54

Spoko gosciu, mam dla was forum wlasnie dla tych z hipodensyjnym obszarem w placie czolowym , lewym lub prawym. poczytasz tamto forum ,jest mniej wiecej 60 postow , i wazne , ze kazdy z odpowiedzia eksperta, znawcy , lekarza etc. Bedziesz usatysfakcjonowany , uspokojony i wroc tutaj z zapewnieniem , ze mnie nie zamordujesz bo wszystko jest w porzo. pozdro
http//www.neurologiczne .pl/drobne-ogniska-naczyniopochodne
gość
21-04-2014, 16:34:16

Gość 2012-02-17 22:01:54 Spoko gosciu, mam dla was forum wlasnie dla tych z hipodensyjnym obszarem w placie czolowym , lewym lub prawym. poczytasz tamto forum ,jest mniej wiecej 60 postow , i wazne , ze kazdy z odpowiedzia eksperta, znawcy , lekarza etc. Bedziesz usatysfakcjonowany , uspokojony i wroc tutaj z zapewnieniem , ze mnie nie zamordujesz bo wszystko jest w porzo. pozdro
http//www.neurologiczne .pl/drobne-ogniska-naczyniopochodne

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: