Reklama:

huk w głowie (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
18-01-2013, 09:26:29

Witam wszystkich bardzo serdecznie. przeszukiwałem forum i nic nie znalazłem co by mnie zainteresowało. mam pytanie co się może dziać podczas zasypiania kiedy już prawie zasypiam i nagle słyszę huk, strzał głośny (w głowie) który mnie budzi a w rzeczywistości nie ma żadnego huku, strzału. dodam że nie dzieje się to co noc tylko ze cztery razy na miesiąc. dziękuje i pozdrawiam
gość
21-11-2013, 14:30:03

Witam.Huk w głowie,mam dokładnie to samo.Z tym że mi się wydaje jakby coś nagle spadło w pokoju na ziemię.Jakiś wazon czy coś takiego.Czuję wtedy strach....wstaję i rozglądam się po pokoju a tam wszystko bez zmian-na swoim miejscu.Rano pytam żony czy coś w nocy słyszała,mówi że nic a nic
Z tym wazonem to przesadziłem,to jakby bardziej jest huk wystrzału
I o co w tym wszystkim chodzi? Może mi ktoś wyjaśni proszę
gość
10-01-2014, 16:08:45

Odświeżę temat.
Raz na jakiś czas zdarza mi się"usłyszeć" strzał gdzieś w centrum głowy. Spodziewam się bólu z powodu głośności, jednak nic się nie dzieje. Co to może być?
gość
10-01-2014, 18:26:54

Zasada prosta do rodzinnego, do neurologa, romografia lub rezonans jak tam nic nie będzie to psychiatra i po problemie
gość
07-12-2016, 00:20:49

Przyczyną tych strzałów w głowie, jest żle odrzywiony muzg, neurony między synapsami źle przekazują sygnały, wystarczy dobrze odrzywić muzg i wszystko wruci do mormy. Jak odrzywić muzg? Dużo dużo warzyw : selr, pietruszka, marchew, por, brukselka, buraki, B R O K Ó Ł, kalafior i jakie wam tylko warzyw własną do gara pić rosołki i ściągać warzywa.
Życzę zdrowia
gość
07-12-2016, 00:26:00

Gość 2016-12-07 01:20:49
Przyczyną tych strzałów w głowie, jest żle odrzywiony muzg, neurony między synapsami źle przekazują sygnały, wystarczy dobrze odrzywić muzg i wszystko wruci do mormy. Jak odrzywić muzg? Dużo dużo warzyw : selr, pietruszka, marchew, por, brukselka, buraki, B R O K Ó Ł, kalafior i jakie wam tylko warzywa wypadną do gara pić rosołki i wciągać warzywa.
Życzę zdrowia [/CYTAT
Początkujący
10-12-2016, 21:01:29

To mogą być pierwsze objawy stwardnienia rozsianego http://www.stwardnienieforum.pl/zmeczenie-organizmu-w-stwardnieniu-rozsianym/
gość
06-03-2022, 16:59:53

Witam w moim przypadku bardzo pomogły mi witaminy z grupy B.W ogóle warto poczytać na temat tego, że witaminy te biorą udział prawidłowej kondycji całego układu nerwowego. Polecam witaminę B-complex marki Skoczylas który zawiera w sobie jeszcze ekstrakt z buraka czerwonego, gdzie jest jeszcze żelazo. Według mnie jest to najbardziej rzetelny producent suplementów na rynku które są przebadane w dodatku jest to lekarz który tworzy bardzo unikalne składy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: