Reklama:

HELP! (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-04-2007, 22:04:00

Choruję od 3 lat na padaczkę.Pogodziłam się z nią,ale nie sądziłam ,że objawy typu tepy wzrok i zapatrzenie w 1 punkt też należą do tej choroby.Może to głupie ale zawsze wydawało mi się,że to zwyczajne zamyslenie się.Uświadomiłam sobie pare dni temu ,ze jestem w bledzie.Od tamtej pory obsesyjnie o tym mysle.Ipraktycznie moje mysli to wywoluja.Nie moge nic robic bo zaraz sie zadreczam i praktycznie 24/h swiruje.Pomożcie jak przestac o tym myslec,bo objawy pozostana.To wiem.nie moge teog zniesc! Lepsza byla ta drobna niesiwadomosc.Czuje ze jeszcze pare takich dni i zrobie sobie krzywde bo swiruje! doslownie
gość
05-04-2007, 08:08:00

Witaj ! spokojnie kobieto,ja juz choruje 24 lata i zyje z tym.Tak chyba musialo byc? A Ty masz epi z atakami petit mal,czy grand mal ?Opwiedz tu wszystko,a moze mamy ta sama?Nie siedz wciaz w domu,odprez sie,wyjdz na spacer,z kumpelami do kawiarni,na dyskoteke,czy koncert.Czytaj duzo,a moze wyjedz na kilka dni w gory,czy....?W taki sposob powoli nie ma czasu na myslenie o SWINSTWU !!!!!!!! A jesli tak bardzo jest Ci ciezko na dzisiejszy dzien to idz do psychologa ,czy psychiatry.Ja zaliczalam i pomoglo.Jesli chcesz zobaczyc jakie ja mam przezycia z epi to wejdz na dyskusje Epilepsja skroniowa.Podpisany bedzie komentarz ,jak ten,ktory wysylam do Ciebie. Malenka bo wpadniesz w jakas depresje. Na forum jest ful ludzi,ktorzy maja te sama chorobe,co Ty i ja. Poznalam kilka dziewczyn.Utrzymuje kontakt z nimi.Znajdz i Ty taka osobe tutaj.Wymieniaj sie swoimi przezyciami,problemami,dobrymi radami,pomyslami ! Zobaczysz oni tez musza z EPI zyc !!!!!! Jak chcesz to masz tu moje gg 7246699 ,bedziesz chciala to pisz.Pozdrawiam Cie goraco.Nos do gory! I bez zadnych mi tu szalenstw!!!! Malgorzata z Wroclawia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: