Reklama:

guz nadnercza (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
11-01-2012, 14:16:18

witam jestem tu nowy założyłem temat ponieważ obawiam sie ze mam guza nadnercza
poprostu mam wysokie cisnienie tzn skoki połl roku temu leczyłem siena nadcisnienie zażywałem sterydy wiec myslałem ze to odtego ale po jakimś czasie zazywania tabletego nie iwidziałem poprawy ale skojazyłem fakty ze często boli mnie tył pleców i wyczówam tam taka kulke w którą jak mocniej przycisne to boli mnie cała noga poczytalem trochee i wydaje mi sie że to wlasnie ten guz mogł by ktos mi to potwierdzic
gość
11-01-2012, 16:37:34

Tu jest Neurologia , ze swoim pytaniem dotyczacym guza przenies sie na Onkologie.
Początkujący
11-01-2012, 21:33:32

ale czytalem to forum i znalazlempodobny temat ale profil kobiety którao tym pisała jest juz nie aktywny bo to było 5 lat temu i postanowiłemdodac nowy
gość
12-01-2012, 19:17:51

Ja , mam klopoty z kregoslupem ledzwiowym, mam ucisk na nerw kulszowy ktory przechodzi wzdluz nogi, wtedy noga niemilosiernie boli, utrudnione mam wogole chodzenie. Mysle , ze u ciebie jest podobnie , nie mysl o zadnym guzie nadnercza , dobrze byloby abys poprosil lekarza o skierowanie na rtg.lub TK L5-L6 odcinka ledzwiowego kregoslupa.Tam trzeba szukac przyczyn twojego niepokoju.Czy stac ciebie na prywatne przeswietlenie poza NFZ. Pozdrawiam
gość
31-01-2012, 11:01:10

Czy choroby genetyczne nie są w Twoim przypadku odpowiedzialne za wzrost nieprawidłowych komórek organizmu? Kliknij na http://komdax.com/zdrowie/index.php - może tam znajdziesz materiał?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: