Reklama:

Guz glowy (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-12-2022, 15:18:10

Witam mam pytanie mój partner miał w poniedziałek operacje usunięcia guza mózgu prawdopodobnie glejak we wtorek po operacji było wszystko w porządku mowa normalna bez paraliżu w środę przeszedl druga operacje usunięcia krwiaka który podobno zrobił się ze zbyt dużego ciśnienia jednak dzisiaj tj. czwartek stracił mowę lekki paraliż lewej strony twarzy czy te skutki będą odwracalne czy miał ktoś podobna sytuację odchodzę od zmysłów co będzie dalej
gość
18-12-2022, 10:59:19

Proszę się nie martwić. Wszystko może się cofnąć. Proszę włączyć szybko rechabilitacje. Gdzie był partner operowany i jaki stopień złośliwości??
gość
20-12-2022, 16:43:16

Operowany w Sosnowcu czekamy dopiero na wynik ale guz był dość duzy 5 cm na 6cm operacje przeprowadzał docent Kaspera jednak mój partner nie chce współpracować z rehabilitantem przebywa jeszcze w szpitalu kiedy wyjdzie nie wiem ale już widzę po nim że się poddał jestem bezsilna i bezradna 😣 już nie wiem jak mogę mu jeszcze pomóc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: