Reklama:

Guz dolnego odcinka robaka mozdzku (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-05-2021, 04:04:57

Witam po rezonansie stwierdzono u mnie guza dolnego odcinks robaka mozdzku o morfologicznych cechach heamangioblastoma, czy z panstwa ktos to miał, i jsk przrchodzilo leczenir, rokowanie, mam zslecona operacje, bardzo proszę o odo, boję sie operacji bobtyle sie na czytałam
gość
09-05-2021, 20:27:13

U mnie jeden z lakarzy postawił diagnozę że moj guz w C1 to moze być hemangioblastoma. Pozostali neurochirurdzy u ktorych bylam stawiaja na cavernome. Nikt do konca nie wie puki nie wytnie. Niestety jest on w takim miejscu ze operacja jest zbyt ryzykowna i puki nie ma objawow to nie ruszają. Z tego co mowił neurochirurg u ktorego byłam hemangioblastoma to wolno rosnace guzy, to who I wiec nie zlosliwe. Ponadto jak sie go wytnie w całosci to jest ogromna szansa na całkowote wyleczenie. Trzeba teraz znaleźć dodobrego neurochirurga i jemu zaufać. Jesli miejsce jest operacyjne to trzeba zaufac i poddać operacji. Pozdrawiam serdecznie i zycze duzo zdrowia i spokoju.
gość
28-07-2022, 17:57:57

Mam pytanie czy mocne wzmocnienie kontrastowe na danymy obszarze to napewno wznowu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: