Reklama:

Grupa dla osób chorych na padaczkę/epilepsję :) (10)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Padaczka

gość
27-12-2013, 15:55:17

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-12-2013, 16:36:20

Nie polecam, zla atmosfera tam panuje
gość
29-12-2013, 14:31:12

Gość 2013-12-28 17:36:20 Nie polecam, zla atmosfera tam panuje
Grunt to dobra rekomendacja
gość
18-03-2014, 12:23:30

Facebook???
Większość z nas wstydzi się tej choroby i nie chce rozgłosu.
A może się mylę? Podanie danych na facebooku a następnie pochwalenie się swoją przypadłością nie jest zbyt mądrym posunięciem. Forum tak facebook nie
gość
07-01-2016, 11:01:27

Treść zablokowana przez moderatora

gość
08-01-2016, 12:02:38

Taka grupa na "pejsie" ---> to idealna baza wiedzy dla pracodawców weryfikująca dyspozycyjność potencjalnego pracownika. A z tą - jak wiadomo - u epileptyka jest krucho.
gość
17-02-2016, 01:14:45

Ludzie! :) ale MY- (tak, ja też jestem epileptykiem ;) ) nie mamy się czego wstydzić! :) To, że jesteśmy chorzy nie może być powodem naszego wstydu. Przecież to nie od nas zależało, że EPI "zaprosiła" akurat nas do bycia jej posiadaczami w tej elitarnej grupie :D Popatrzmy na to z drugiej strony, doceńmy to, że jest to choroba, z którą można żyć, (w miarę) normalnie funkcjonować. Niestety przez to, że społeczność epileptyków ciągle się chowa, nigdy głośno nie mówi o chorobie, nie stara się uświadamiać ludzi, z którymi żyje sama nakręca niezrozumienie i efekt odtrącenia wśród społeczeństwa, pracodawców itd.
Ja zachorowałam nagle, niespodziewanie - po diagnozie wszyscy moi znajomi już wiedzieli - sama im powiedziałam - dla mojego własnego i ich bezpieczeństwa. Dziś Ci ludzie, którzy nigdy nie słyszeli o Epi wiedzą wszystko, jak się zachować, jak pomóc, jak zorganizować wspólną imprezę dostosowują się trochę do mnie ale dla nich jest to już naturalne i dzięki temu żyję normalnie :) Co więcej jestem z nich dumna bo wiem, że oni sami dzielą się wiedzą i uświadamiają innych.
I na koniec, bo się rozpisałam - z Epilepsją da się normalnie, fajnie, ekscytująco żyć! :) Potwierdzam to swoim przykładem
Nienormalnienormalna Kaśka :D
gość
30-03-2021, 16:51:21

Choruje od poczatku lutego,czuje się fatalnie, zawroty glowy(przed tabletkami tez byly),szumy uszne,ataki byly co tydzien,przy dawce1250(normeg)rzadziej,za to w nocy czasaami cos się dzieje ale bez utraty przytomnosci....czuje sie fatalnie,pomozcie,prosze
gość
16-07-2021, 14:08:14

Nienawidze padaczki! Lecze się lat 7, taką diagnoze postawiono mi. Nigdy nie straciłam przytomności. Gorzej sie czasem czuje, i w nocy jakiś niepokój i trzęsie mnie czraem. Jestem w tym sama, boje się o siebie. Poradzcie dobrego lekarza wBiałystok Hajnówka czy Bielsk Podlaski. Moja lekarka wyjechała i żucają mnie jeden do drugieho lekarzy. Straciłam raość życia.
gość
10-08-2021, 11:36:53

Gość 2021-03-30 18:51:21
Choruje od poczatku lutego,czuje się fatalnie, zawroty glowy(przed tabletkami tez byly),szumy uszne,ataki byly co tydzien,przy dawce1250(normeg)rzadziej,za to w nocy czasaami cos się dzieje ale bez utraty przytomnosci....czuje sie fatalnie,pomozcie,prosze
Reklama:
Reklama:
Reklama: