Reklama:

Gdzie kupić olej CBD, konopny? (8)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-11-2016, 09:35:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-11-2016, 14:32:13

Wlasnie tam kup, maja doskonaly olejek chociaz bardzo drogi .
Mozesz napisac na jaka doleglowosc/chorobe potrzebujesz?
Moge pogadac bo tez stosuje , chetnie na maila
gość
07-02-2017, 16:28:02

gość
08-02-2017, 09:56:22

Jak stosować olejek konopny ?
gość
07-04-2017, 12:47:04

W aptekach i sklepach zielarskich coraz częściej można dostać olejki, różnego rodzaju dermokosmetyki oraz herbatę i kawę z konopią. U mnie z MolPharmy można dostać takie cuda. Herbatę polecam - bardzo fajnie uspokaja, zwalcza zmęczenie i oczyszcza organizm.O reszcie zalet CBD raczej nie muszę wspominać.
gość
25-07-2017, 23:55:58

Ja moj [url=https://vapuj.pl/olejek-konopny-cbd.html]olejek konopny[/url] zamawiam online ;d nie mam z tym zadnych problemow, wiec w sumie jestem zadowolona. przesylka po 2 dniach jest na miejscu, a ja nie musze biegac i szukac;d
gość
28-09-2017, 12:53:45

gość
28-09-2017, 14:00:52

Ja kupuje na allegro.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: