Reklama:

Forum - neuralgia nerwu trojdzielnego (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
21-03-2012, 21:10:51

Neuralgia tak jak najbardziej , dzisiaj sa sposoby aby sobie pomoc , ale kilkanascie lat temu to byl horror . Wlasnie przeszlam przez taki 11 lat tamu . Dzisiaj placze chodze z lodem przy twarzy ,by zlagodzic choc troche pieczenie ktore jest okropne . Zrobiona mialam taka operacje ,ze teraz juz nic nie pomoze mimo wszystkich prob jakie tylko byly mozliwe do przeprowadzenia to mialam zrobione . Nie bede sie za duzo rozpisywac ,bo i tak nic z tego nie wyniknie . TERAZ MAM NEUROPATIĘ I NEURALGIĘ RAZEM ŻEBY MNIE ,NAJLEPIEJ JUŻ NIE BYŁO . POZDRAWIAM
dzidkajozefek
gość
29-03-2012, 10:49:43

Jestem swiezo po operacji odbarczenia nerwu trójdzielnego Ból minał od razu /jak reka odjal/Ale takie ręce ,które leczą ma Pan Prof. Zenon Mariak w Białymstoku.To Geniusz w Neurochirurgii.Wielki Człowiek a przy tym Pan Prof bardzo miły i sympatyczny i bardzo skromny.Przebywałam na Oddziale Neurochirurgii 11 dni .Moge powiedziec ,ze bylam jak u troskliwej matki/nie tylko ja ,ale wszyscy pacjenci/obdarzona wielkim cieplem serdecznoscia ,poprostu miloscia dla drugiego czlowieka Pracujacy tam Personel Medyczny to Ludzie Wielkiego Serca w pelni zaangazowani w to co robia czyli leczenie i opieke nad chorymi .To niesamowite ze mamy jeszcze takie Szpitale i nie tylko w filmie Jestem ogromnie wdzieczna i szczesliwa .Z całego serca dziekuje i bardzo polecam!Odp na pytania Moj e-mail:halusia345o2.pl
gość
03-01-2013, 21:17:12

Gość 2012-03-29 12:49:43 Jestem swiezo po operacji odbarczenia nerwu trójdzielnego Ból minał od razu /jak reka odjal/Ale takie ręce ,które leczą ma Pan Prof. Zenon Mariak w Białymstoku.To Geniusz w Neurochirurgii.Wielki Człowiek a przy tym Pan Prof bardzo miły i sympatyczny i bardzo skromny.Przebywałam na Oddziale Neurochirurgii 11 dni .Moge powiedziec ,ze bylam jak u troskliwej matki/nie tylko ja ,ale wszyscy pacjenci/obdarzona wielkim cieplem serdecznoscia ,poprostu miloscia dla drugiego czlowieka Pracujacy tam Personel Medyczny to Ludzie Wielkiego Serca w pelni zaangazowani w to co robia czyli leczenie i opieke nad chorymi .To niesamowite ze mamy jeszcze takie Szpitale i nie tylko w filmie Jestem ogromnie wdzieczna i szczesliwa .Z całego serca dziekuje i bardzo polecam!Odp na pytania Moj e-mail:halusia345o2.pl
gość
14-07-2016, 17:26:38

Ja też polecam profesora Mariaka i cały jego zespół - dr. Turka i dr. Sawickiego. Wspólnie usunęli mojemu tacie duży guz mózgu, bez większych komplikacji. Prof. Mariak nie żałuje czasu na spokojną, rzetelną i pełną konkretów rozmowę z pacjentem i jego rodziną. Szanuje uczucia, emocje i strach. Potrafi, i co ważne, chce wyjaśniać sytuację tak, aby pacjent czuł się maksymalnie komfortowo.
gość
15-07-2016, 07:42:56

Koleżanka poleciła mi neurologa z kliniki PsychoMedic.pl w Warszawie, byłam, i jestem bardzo zadowolona, pierwszy raz lekarz był wobec mnie taki pomocny i miły! Widać profesjonalizm ale i samo podejście do człowieka niesamowite! Polecam polecam i jeszcze raz polecam!
gość
25-11-2024, 09:37:09

Jaki kontakt prywatny na wizytę. Bardzo proszę

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: