Reklama:

Eye Q suplement (3)

Forum: Padaczka

gość
08-03-2017, 14:17:59

Witam jestem mama rocznego chlopca z padaczka chciala bym sie dowiedziec czy jest ktoś na forum kto stosuje suplement diety eyeQ nasz neurolog nam to zalecil ze wzgledu na opuznienie w rozwoju syna w internecie sa rozne opinie i te zle i te dobre ale w wiekszosci sa to opinie ludzi nie majacych do czynienia z padaczka wiedz jesli ktos jest taki na forum co stosuje to bardzo orosze o opinię pozdrawiam
gość
12-04-2017, 22:00:05

Gość 2017-03-08 15:17:59
Witam jestem mama rocznego chlopca z padaczka chciala bym sie dowiedziec czy jest ktoś na forum kto stosuje suplement diety eyeQ nasz neurolog nam to zalecil ze wzgledu na opuznienie w rozwoju syna w internecie sa rozne opinie i te zle i te dobre ale w wiekszosci sa to opinie ludzi nie majacych do czynienia z padaczka wiedz jesli ktos jest taki na forum co stosuje to bardzo orosze o opinię pozdrawiam
gość
12-04-2017, 22:03:05

Gość 2017-03-08 15:17:59
Witam, jestem mama 9 miesiecznej dziewczynki z padaczka, wlasnie neurolog zlecil nam podawanie eyeq, jesli miala by Pani ochote prosze sie odezwac moj mail roksanab@onet.eu, chetnie porozmawiam z rodzicem dziecka chorego na padaczke. Pozdrawiam no i mam nadzieje ze do uslyszenia :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: