Reklama:

epilepsja (4)

Forum: Padaczka

gość
02-11-2011, 22:06:51

witajcie! mam pytanie czy zna ktoś dobrego lekarza od epilepsji. moja narzeczona choruje na epilepsje kiedyś było dobrze leki pomagały i nie było ataków a od ponad roku jej stan się pogorszył miewa ataki kilka razy dziennie a lekarze z naszych okolic tylko faszerują ją tylko lekami i jest coraz gorzej nie wiemy co już robić. jeśli ktoś ma namiary na dobrego lekarza proszę o kontakt na gg 28231840 lub na pocztę "emanuelminga@wp.pl dziękuje z góry
Komentatorka
04-11-2011, 18:07:50

Witaj, napisz może konkretnie jakie miejscowości cię interesują bo tak to cię zasypią e-milami wszyscy
gość
05-11-2011, 17:47:16

mieszkamy w pucku na pomorzu, ale lekarze mogą być nawet z warszawy odległość nie gra roli po prostu szukamy lekarzy którzy będą coś robić , bo tu u nas ci nasi lekarze to tylko tak aby odklepać i wypisać receptę i szybko następny pacjent.
Komentatorka
05-11-2011, 20:03:34

ja to jestem z dolnośląskiego więc raczej nie pomogę, zbyt wiele km ale teraz to może ktoś prędzej się odezwie,
radzę założyć nowy wątek i zatytułować go może np. "poszukuję lekarza z pucka, warszawy" czy coś w tym stylu,
życzę powodzenia w poszukiwaniach, bo faktycznie znaleźć dobrego lekarza..... szkoda słów
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: