Reklama:

epilepsja? (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
30-11-2007, 16:36:00

prosze o wyjasnienie mi co znaczy-----swiatlo w lewej komorze mozgu---taka informacje otrzymalam podczas wizyty u neurologa,teraz moj 26-letni syn czeka na rezonans magnetyczny--jest po dwoch atakach epilepsji,pierwszy wystapil podczas jazdy samochodem w pazdzierniku br,drugi miesiac pozniej podczas snu,od czasu przyjmowania lekow nie wystepuja ataki..
[addsig]
malga8
gość
06-12-2007, 09:57:00

30-11-2007 o 17:36, malga8 :
prosze o wyjasnienie mi co znaczy-----swiatlo w lewej komorze mozgu---taka informacje otrzymalam podczas wizyty u neurologa,teraz moj 26-letni syn czeka na rezonans magnetyczny--jest po dwoch atakach epilepsji,pierwszy wystapil podczas jazdy samochodem w pazdzierniku br,drugi miesiac pozniej podczas snu,od czasu przyjmowania lekow nie wystepuja ataki..[/CYTAT} Witam goraco! tyle z epi zyje ,ale nie wiem jak mam Ci to wytlumaczyc?????? A lekarz nie byl tak mily i nie zechcial wytlumaczyc-przedstawic Tobie ,tego w prosty zrozumialy sposob?Spojrz do ksiazki "Zarys psychiatrii".Wybacz nie pomoge.Przepraszam.! Pozdrawiam goraco!Malgorzata z Wroclawia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: