Witajcie Jak się okazało od paru lat jestem epileptyczką. Choroba jest na nieznanym podłożu dlatego też przez pare lat tułałam się po lekarzach a nikt nie wiedział co mi jest - objawy byly nijakie, a badania na nic nie wskazywały. W końcu jeden podjął się leczenia, bo "zdiagnozował" nerwicę. Po półrocznych leczeniu i odstawieniu leków wystąpił u mnie pierwszy atak padaczki i wszystko juz było jasne Od tamtego czasu moje leczenie nabrało właściwego kierunku (trwa 1,5roku i od tamtego czasu żaden atak się nie powtórzył). Jestem kosmetologiem i w końcu dostałam wymarzoną pracę. Wiąże się ona m. in. z praca przy użyciu ultradźwięków. Nie chce z niej zrezygnować - byłaby to kolejna praca, którą odpuściłam, w dodatku w końcu chcę wyjść z kieszeni rodziców. A tu buuum, słyszę, że może byłoby lepiej żebym dała sobie spokój. Nie mogę nigdzie znaleźć konkretnych informacji na temat przeciwwskazań dla osób wykonujących takie zabiegi ( z uzasadnieniem). Jeśli wiecie coś na ten temat - blagam napiszcie, to dla mnie ogromna szansa :( :( :( Pozdrawiam wszystkich, martini