Cześć ;)

Mam epi od 11 miesięcy , leki biore od 8 miesięcy .
Gdy byłam na obozie 3-dniowym to złapały mnie taki mini drgawki ( tylko rąk) nie wiedziałam co to jest , troche się balam widziała to moja przyjaciółka . Gdy wrociłam do domu nie powiedziałam o tym mamie ponieważ się bałam a ona by lamętowala i też się bała a miała dość kłopotów ponieważ babcia też zachorowałalecz na żółtaczne typu C . Od czerwca do końca sierpnia nie miałam drgawek nawet o tym zapomniałam lecz gdy poszłam na wesele i się nie wyspałam wstałam rano chyba o 10 i miałam drgawki widziala to moja babcia bardzo się bała zbudziła mame i ona chciała jechać do szpitala lecz ja nie chciałam i tak się mama dowiedziała że mam epi. Oczywiście bałam się płakałam i życie wywróciło się o 360 stopni . Od września zaczełam brać Depakine potem valproLEK . Oczywiście musiałam odstawić alkohol ( za dużo piłam piwa itp.) Niewiem może to przez to że za dużo piłam alkoholu ? Ponieważ od momentu gdy się zakochałam byłam z chłopakiem i się mocno zmieniłam zaczełam po szkole pic chodzilam za sklep on kupywal piwo , zdarzyło się nawet że nie poszłam do szkoły czyli poszłam na wagary i się upiłam i poszłam do niego . Teraz już się zmieniłąm na lepsze czyli nie pije nie pale i jestem z tego zadowolona chociaż gdy mnie ktoś zdenerwuje mam taka ochotę ale wiem że nie wolno . Mam 16 lat i juz się przyzwyczaiłam że mam epi. chociaż czasami myśle czemu ja ?
Czasami przed zaśnięciem mam takie drgaweczki małe lecz nie mowie o tym mamie , niewiem czego;/
Się troche rozpisałam . Ale mam jeszcze coś do powiedzenia w szkole gdy mama zaszła do wychowawcy i dała zwolnienie z wf-u i powiedziała że jestem chora ale to sprawa prywatna i mówiła żeby się mnie nie pytał i wgl,. to on przy całej klasie na lekcji zaczą sie mnie wypytywać na co czy to coś z głową sercem itp. i się zdenerwowałam . Czy wy też mieliście taką sytuację ?