Reklama:

Epi-Still (6)

Forum: Padaczka

Początkujący
06-05-2017, 17:04:45

Ziołowy suplement. W googlowskim tłumaczeniu : Epi-Still ™ dla nadaktywnych układów nerwowych.
Czy jest tu ktoś, kto brał, bierze, zamierza brać, lub ma jakąś wiedzę na ten temat ?
gość
10-05-2017, 15:36:35

Mam te krople, ale ich nie stosowslismy, lekarz powiedział, że nie zaszkodzą, ale na pewno nie wylecza
Początkujący
10-05-2017, 16:21:23

A czy możesz powiedzieć skąd je masz ? I ile kosztowały ?
gość
11-05-2017, 07:19:26

Sprowadzone że Stanów, nie wiem ile kosztowały, ktoś nam je kupił i dał. Może poszukaj na amerykańskich stronach, bądź jeżeli kogoś znasz tam to poproś, aby Ci kupił i przesłał. Nie są na receptę. Może są też w Niemczech lub innym zachodnim kraju. Popatrz na stronach aptek. Gdyby były dostępne możesz zamówić przez internet lub pojechać do przygranicznej apteki. Ale jak mówię rozmawiałam z lekarzem i mówił, że to może tylko wzmocnić działanie leków, ale nie wyleczy. Może jednak on się myli, nie wiem. Musisz sam wypróbować, taka moja rada
Początkujący
29-05-2017, 16:17:47

Cześć. Źródło tych kropli mam, mogę sprowadzić w każdej chwili. Ale dobrze byłoby najpierw sie dowiedzieć czy to cudo w ogóle działa... Czyli pogadać z kimś, kto brał. Takiego kogoś szukam, jak na razie bez skutku.
Pozdr.
gość
15-02-2018, 23:11:54

na stronie producenta są podane składniki produktu. Generalnie jak się poszuka w internecie to faktycznie te zioła wykazują działanie przeciwdrgawkowe, uspokające i wyciszające. Przesyłkę dostarczają do Polski. Spróbować warto, może zadziałać. Część ziół można kupić w Polsce. Oprócz ziół z Epi-stilla warto zainteresować sie Brahmi (jest ohydne w smaku), olejem lnianym i tym co proponuje Ajurweda.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: