Reklama:

Epi a szczepienie (5)

Forum: Padaczka

gość
12-10-2011, 18:41:25

Witam.
Moja 18 letnia córka ma epilepsję, bierze Lamitrin, neurolog zakwalifikował ją do szczepienia przeciwko tężcowi ale ja mam obawy. Jakie są wasze doświadczenia w tej kwestii?
gość
13-10-2011, 16:57:06

Myśle ze lekarz wie najlepiej czy mozna poddac twoja corke temu szczepieniu,nie martw sie gdyby nie mozna bylo napewno by jej nie skierował

Pozdrawiam Karolina
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
gość
13-10-2011, 19:58:28

Tak to prawda,co pisze koleżanka Karolina.Ja też miałam szczepionkę przed poważnymi lekami, ale organizm przyjął je na szczęście dobrze. Więcej wiary w lekarzy:)
Początkująca
04-11-2011, 20:25:19

coś mi sie wydaje, ze z obowiazkowych szczepionek to krztusieć nie jest podawany epileptykom, a napewno w niektorych przypadkach. Ale zawsze trzebo lekarza poinformowac, a moze i z neurologiem skonsultować. Zreszta, o czym ja mówie, na pewno każdy z nas to zrobi:)
Początkująca
04-11-2011, 20:33:20

no tak, nie dokładnie przeczytałam, jasno napisane że to neurolog zdecydował o szczepieniu, :) sorry

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
gość
Grasica przetrwala
Dzien dobry czy to forum jest jeszcze aktywne. Szukam porady ,chcialam porozmawiac
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Drętwienie lewej strony twarzy
Witam. Kilka dni temu zaczęły bolec mnie stawy i mięśnie lewej ręki i nogi. Pojawiło się drętwienie i zawroty głowy. Po kilku dniach ustąpiło ale pojawiło się drętwienie w okolicach lewej skroni i ból głowy nieraz z zawrotami głowy. Co to może być? Brak jakiś witamin?
Reklama: