Reklama:

EEG po deprywacji snu (4)

Forum: Padaczka

gość
19-04-2016, 14:38:10

Witam,
Mam miec jutro takie badanie. Lekarz powiedział, że mam nie spać całą noc, zapisali mnie na godzinę 11:40... i pytałem się w rejestracji, czy nie ma wczesniejszej godziny bo i tak nie bede spal całą noc. To pani powiedziała, że nie że mam nie spać, tylko np, ustawic sobie budzik na 1-2 i nie spać od tej godziny. Pytanie jak to faktycznie powinno wyglądać? Czy mam już nie kłaść się spać, czy tak jak mówiła Pani na repecji, że może położyć się np. o 22 i zdrzemnąć się te 2-3 godziny?
Pozdrawiam
gość
19-04-2016, 19:32:36

Witam moja córka miała robione takie badanie.Poszła spać ok 24 i obudziłam ją około 4.30 i trzeba było pilnować żeby nie usneła
gość
20-04-2016, 08:14:58

Witam;
Podczas pobytu w szpitalu, Pani będąca ze mną na sali miała robione EEG po nie przespanej nocy, mogła przespać się w dzień, ale już w nocy nie, całą noc nie spała. Robiła wszystko, aby nie zasnąć, czyli kawa i łażenie po korytarzu. Ty jesteś w domu, więc masz możliwość wyjść na świeże powietrze, tylko ta godzina, trochę późna.
Alicja
gość
10-05-2018, 00:06:13

Kawa ? Nie wolno pic zadnej kawy przed badaniem eeg!!!!!!!! Absolutnie !!!!! 24 h przed badaniem zadnych kaw i napoi zawierajacych kofeine

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: