Reklama:

e papieros (4)

Forum: Padaczka

gość
11-09-2017, 07:44:46

palilem normane papierosy przez 3 lata bez problemowo, lecz jak sie przezucilem na Epapierosy to dzienne problemy mowrucily po paru dniach.
ps.
jak wrucilem do normalnych papierosow to ataki po paru dniach ustaly
gość
20-10-2017, 11:24:07

epapierosy to większe g.... niż zwykłe papierosy! Nigdy nie paliłam, ale wiem jak działa przemysł farmaceutyczny! Wykorzystują naiwność człowieka kosztem jego zdrowia: gdybyśmy wszyscy byli zdrowi, oni nie mieliby klientów/pacjentów. Chyba to logiczne, nie? Zastanów się np. dlaczego nie zalegalizują konopi a legalnie są właśnie papierosy i alkohol, jeśli tyle po nich chorób, przemocy, wypadków samochodowych. Konopie nie są opatentowane, za ich uprawę płaciłbyś zielarzom i ich uprawcom, a za leki, bandaże, kule, wózki inwalidzkie itp. koncernom farmaceutycznym. epapierosy ? Podświadomie myślisz, że już tak nie śmierdzisz, że są mniej szkodliwe (ja w to nie wierzę!), więc teraz możesz wypalić więcej - i faszerujesz się jeszcze bardziej. I o to im chodzi!
gość
26-07-2018, 15:38:12

Jak już skończysz 13 lat to wróć
gość
08-08-2018, 15:43:59

Możliwe że skład liquidu epapierosa jest szczególnie niewłaściwy akurat w twoim przypadku, najlepiej się dopytaj o to neurologa https://ranking.abczdrowie.pl/s/neurolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: