Reklama:

dziwne zachowanie niemowlaka (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-12-2007, 10:22:00

Dzień dobry. Jestem mamą 6.5 miesięcznego MAteuszka. Synek urodził się po 26 godzinnym porodzie przy pomocy vacum. Od jakiegoś miesiąca obserwuję u niego dziwne zachowanie- przez cały czas mały zamyka i otwiera prawą dłoń- bez zwględu na to czy czegoś nią dotyka. wygląda to tak, jakby cały czas machał "papa". Dodatkowo zauważyłam, że gdy leży na pleckach i na brzuszku to bardzo mocno puka prawą nogą w podłogę- lewą tak nie robi. Martwi mnie ta sytuacja, a nie chcę wyjść na przesadnie zatroskaną mamusię i biec od razu do neurologa, dlatego proszę najpierw o wstępna opinię- czy mam się do niego udać, żeby sprawdził małego? Dodatkowo Mateusz ma zespół wzmożonego napięcia mięśniowego lewej strony ciała. Jednak praktycznie jest on już niewidoczny- zajęcia z fizjoterapeutą. Proszę o poradę
Karolina
gość
17-12-2007, 14:21:00

BLAGAM, NIECH MI KTOŚ ODPOWIE
gość
17-12-2007, 20:50:00

http://www.niepokoje.nazwa.pl/forum/
Może na tym forum ktoś Ci pomoze i kolejne
http://forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=2545885
na tym -są podfora tematyczne
Życzę radosnego macieżyństwa bez niepokojów
gość
27-11-2010, 23:37:11

Gość 2007-12-14 11:22:00 Dzień dobry. Jestem mamą 6.5 miesięcznego MAteuszka. Synek urodził się po 26 godzinnym porodzie przy pomocy vacum. Od jakiegoś miesiąca obserwuję u niego dziwne zachowanie- przez cały czas mały zamyka i otwiera prawą dłoń- bez zwględu na to czy czegoś nią dotyka. wygląda to tak, jakby cały czas machał "papa". Dodatkowo zauważyłam, że gdy leży na pleckach i na brzuszku to bardzo mocno puka prawą nogą w podłogę- lewą tak nie robi. Martwi mnie ta sytuacja, a nie chcę wyjść na przesadnie zatroskaną mamusię i biec od razu do neurologa, dlatego proszę najpierw o wstępna opinię- czy mam się do niego udać, żeby sprawdził małego? Dodatkowo Mateusz ma zespół wzmożonego napięcia mięśniowego lewej strony ciała. Jednak praktycznie jest on już niewidoczny- zajęcia z fizjoterapeutą. Proszę o poradę

Karolina

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: