Reklama:

Dziwne zaburzenia neurologiczne (4)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
09-08-2017, 12:09:58

Witam, szukam pomocy na forum ponieważ jestem ignorowana przez swojego lekarza internistę.
Mam niecałe 30 lat. Od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie, że mam bardzo niezgrabne ruchy, często podczas jedzenia zdarza mi się ubrudzić jak dziecko, nie mam nad tym kontroli. Zdarza mi się, że robię coś tak niezgrabnie, że sama zagrażam sobie, wpadam na futrynę drzwi (jakbym nie mieściła się w drzwiach), często zdarza mi się wypuszczać coś z rąk, wczoraj np.wychodząc z wanny tak zamachnęłam się nogą, że uderzyłam mocno stopą o ścianę. Niestety czasami nie trafiam łyżką czy widelcem do buzi, zauważyłam, że często nie jestem w stanie sięgnąć po coś i chwycić, tak jakbym nie potrafiła ocenić odległości na jaką muszę sięgnąć. Mój sen jest niespokojny, często budzą mnie drgawki, zdarzają mi się taki krótkie drżenia rąk. Mówię tak cicho i zdarza mi się mówić niewyraźnie, często nie rozumiem co mówią inni. Mam problemy z chodzeniem, chwieję się i jakby lekko kiwam, staram się jak najwięcej jeździć rowerem. Bardzo ciężko jest mi się skupić na czymkolwiek. Przez to wszystko, o czym napisałam, jestem bardzo źle oceniana przez otoczenie co jest przykre. Przyjmuję suplementy w najlepszej postaci magnez , cynk, potas, selen i inne (w odpowiednich dawkach). Jestem na zdrowej diecie. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje i jak sobie z tym radzić?
gość
11-08-2017, 19:12:07

Tak to zwykle bywa,ze internista ma wszystko gdzies.Musisz pójść do neurologa.
gość
09-02-2025, 08:04:03

Przyjmuj więcej witamin bez badań a najlepiej bierz wszystko co reklamują na pewno będziesz zdrowa 🤣
gość
19-03-2025, 15:16:00

Ko ieczna konsultacja neurologiczna .może to być sm. Zabur,enie błędnika. Nie można tego lekcewazyc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: