Reklama:

Dziwne uczucia (2)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkująca
27-02-2020, 19:45:35

Witam, mam 22 lata. Od dłuższego czasu czuje ból w górnej klatce piersiowej konkretnie po prawe stronie. Jest to uczucie jakby miało się kaszel mokry i bierze się oddech. Taki ból występuje w stanie spoczynku oraz przy normalnych wdechach jak i wydechach. Kaszlu jakiego nie mam, ale ze się stresuje co co zaczęły również być nerwobóle po tej samej stronie. Co to może być ? Zaznaczam ze odbyłam wizytę u kardiologa i kardiolog stwierdził ze serce jest czyste, osluchal klatkę i również powiedział ze płuca są czyste
Wtajemniczony
03-03-2020, 14:33:43

ten ból występuje ciągle?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
Forum: Padaczka
gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
gość
Trądzik hormonalny a lamotrygina
Cześć, Mam pytanie dotyczące trądziku hormonalnego i stosowania lamotryginy. Od 7 lat przyjmuję lamotryginę, a od jakiegoś czasu zmagam się z trądzikiem, który, jak podejrzewam, ma podłoże hormonalne. Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Jeśli tak, to jak sobie z tym poradziliście? Słyszałam że lamotrygine nie powinno mieszac z hormonami.
Reklama: