Reklama:

Dziwne odczucie (2)

Forum: Padaczka

gość
13-06-2018, 04:24:12

Nie wiem czy to coś ma wspólnego ale odczuwam dziwne odczucie odklejenia od świata, jak bym był we śnie, za szybą itp. Rzadko się to zdarza na co dzień ale ma to związek z dźwiękiem mnie otaczającym, przysypianiem i nagłym przebudzeniem np, budzik tel, stroboskopu, googli VR lub po zapaleniu marichuany. Wszytko mija po "wstawieniu się" ale odczucie poza tym jest tak dziwne że go nie chce, nigdy nie miałem napadów padaczkowych mimo 28 lat a dzieje się to od 20 lat, nie wpływa to na moją "inteligencję" rozumiem co do mnie mówią, nie osłupia mnnie, nie ogłupia, generalnie nikt nie widzi że coś się dzieje, ale gdy mam możliwość to uciekam to małych pomieszczeń gdzie wszystko mija. Najgorsze jest to że zaczynasz myśleć że to wszytko sen ale to jednak rzeczywistość a po kilku minutach wszystko wraca tam gdzie trzeba ale odczucie jest mega niekomfortowe. Bardzo często wywołuje się "ataki" przy świetle stroboskopu, ostatnio hełmu PS VR, i nawet wdychaniu nawet oparów maryśki......myślę że ciężki i rzadki przypadek......
Mam 28 lat (jak wspominałem), przez to gunwoooo we łbie nie pale nic, nie biorę, nie jem nic nosem, jestem anty dragiem,
gość
08-08-2018, 15:50:57

Wybierz się do neurologa https://ranking.abczdrowie.pl/s/neurolog na przegląd, powinien coś wymyśleć, albo przynajmniej upewni Cie że to problem na podłożu psychologicznym

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Neurolagia nerwu v
Czy mogła powstać w skutek uderzenia twarzą w podłogę aż doszło do złamania nosa i wbcia zębów w wargę dolna, po około miesiącu mega ból twarzy głowy jak przy zapaleniu zatok ale tomografia je wykluczyła ból przeszedł po tygodniu ale nadal jak uciekam miejsca na twarzy to czuję uczucie bólu np nosa
Reklama:
Reklama:
Reklama: