Reklama:

Dziwne objawy (2)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
29-07-2011, 04:22:15

Dzień Dobry. Nazywam się Patryk chciałbym poprosić o pomoc.Jak miałem 7 lat temu upadłem z rowera na głowe. Wystąpiły u mnie dziwne ,,Trzęsienie Obrazu" i jakbym płynął na morzu czułem jakby mną bujało. Do tej pory to czuje gdy się skupie na czymś lub zdenerwuje. Czy ktoś może wiedzieć co to może być? Miałem badania EEG lecz nic nie wykazało.
Początkujący
03-12-2012, 23:11:19

Ehh... A ja dalej czekam na odpowiedź!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
gość
Tomografia głowy
Witam, psychiatra skierował mnie na tomografie głowy. Mam za niedługo wizytę, na opis trzeba czekać 7 tygodni. Czy jest na tym zdjęciu coś niepokojącego?
Stwierdzenie padaczki
Dzień dobry, otrzymałem wyniki eeg które powtarzałem trzy razy w przeciągu pół roku. Bardzo bym prosił o pomoc w rozczytaniu opisu. Oto opis ostatniego badania.
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
Reklama: